(Ne)obyčajné mydlo ako svadobná výzdoba: Stav na niečo netradičné!

(Ne)obyčajné mydlo ako svadobná výzdoba: Stav na niečo netradičné!

Ak plánujete svoju svadbu, je nám jasné, že brázdite všetkými možnými internetovými stránkami, či už tými slovenskými alebo zahraničnými a hľadáte všemožnú inšpiráciu. Inšpirácia na svadobnú kyticu, inšpirácia na svadobné topánky, inšpirácia na svadobné oznámenia, inšpirácie na všetko. A dokonca aj na svadobnú výzdobu. Aj napriek tomu, že sme si už ako malé vykreslili svoju svadbu a mali sme predstavu o tom, čo chceme, jednoducho dnes to už platiť nemusí. Trendy sa menia a s nimi prichádzajú aj nové inšpirácie.

Ak chcete byť v niečom netradičné a túžite svoju svadbu spraviť nezabudnuteľnou, tak si zvoľte aj nezabudnuteľnú svadobnú výzdobu. Živé kvety alebo umelé kvety sú už dávno pasé. My máme pre vás inšpiráciu, ktorá vás chytí za srdce. Ide o ručne robené mydlové kytice, pri pohľade na ktoré by ste ani nepovedali, že sú vyrobené z takéhoto netradičného materiálu.

Pozri aj: Zmena mena po svadbe: Priprav sa na beh na dlhé trate. A poriadny!

Mydlová kytica ako svadobná výzdoba

Mydlové kytice alebo len mydlové kvety či mydlové lupene vyznejú na svadobných stoloch vskutku očarujúco. Ich výhodou je, že vám nezvädnú, nestratia svoj vzhľad a navyše po skončení celej svadobnej oslavy ich môžete darovať svadobným hosťom, alebo si s nimi vychutnať prvý mladomanželský mydlový kúpeľ.  

Mydlo ako dar pre svadobných hostí

Tradície u nás ešte nevymreli. Ak ste vy (alebo lepšie povedané vaši rodičia) za všetky tradície ako je odobierka či radový tanec, tak už určite viete, že pri takom radovom tanci sa ako poďakovanie svadobným hosťom dáva menší darček. Čo tak darovať niečo, čo im doma nezapadne prachom? Niečo, čo skutočne zužitkujú? Personalizované mydielko je v tomto prípade skvelou voľbou. Keshia dreams je skutočným miesto, kde premenia vaše sny na skutočnosť.  

Odporúčame: Zasadací poriadok na svadbe: Návod, ako ho zvládnuť bravúrne


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní