Bude z teba družička na svadbe? Tieto trendy nesmieš vynechať!

Bude z teba družička na svadbe? Tieto trendy nesmieš vynechať!

Leto je síce pomaly za nami, no rok 2018 sa ešte nekončí. Ak z vás do konca roka bude ešte družička na svadbe a máte v hlavu v smútku, pretože neviete, čo na seba, je ten správny čas prečítať si naše tipy. Na jednej strane je to veľká pocta, no na druhej aj nesmierna zodpovednosť.

Povinnosti, šaty, pomoc neveste, to všetko sa od družičky očakáva. Trendov je nesmierne veľa a každá nevesta má svoju predstavu o farebnej kombinácii na svojej svadbe. Ak vám však dala voľnú ruku, prípadne spoločne hľadáte nápady na šaty pre družičky, určite vám pomôže náš zoznam najväčších trendov pre tento rok.

Odporúčame: Oscar De La Renta: Svetový dizajnér a miláčik celebrít

Zladiť sa alebo ísť vlastnou cestou?

Je to nepochybne česť byť súčasťou svadobného dňa, no niekedy dokážu aj samotné družičky narobiť poriadny chaos pri organizovaní svadby. Každá má rada inú farbu, každej pristane iný strih. Našťastie máme už dlhšiu dobu k dispozícii kolekcie spoločenských šiat v rovnakej farbe, no s rôznymi strihmi, aby si každá družička prišla na to svoje a cítila sa dobre.

Pokiaľ máte hlavné slovo pri výbere, či už ako nevesta alebo samotná družička a bude vás na svadbe viac, usporiadajte si menšie predsvadobné posedenie. Okrem dobrej nálady a zábavy tak môžete prediskutovať obľúbené farby a kombinácie nevesty a družičiek a nájsť tak spoločne najvhodnejšie riešenie. Tohtoročné trendy sú krajšie, ako kedykoľvek predtým, tradičné tortové strihy návrhári vymenili za kreatívne a nápadité šaty, ktoré sadnú každej postave. Ak však predsa len zvíťazí slobodná voľba, skúste sa zladiť aspoň v doplnkoch. Rovnaké kytice či pierka pre družičky, šperky či ozdoby do vlasov jednoznačne vnesú nádych originality do veľkého dňa D.

Pozri aj: Svet nevesty: Aké trendy svadobné líčenie si vyberieš?

Veľkým hitom tohto roka sú šaty so zaujímavými výstrihmi, rukávy, padajúce z ramien či šaty, zahaľujúce len jedno rameno. Nezabúda sa ani na kvetinové vzory či trblietky, zdobiace šaty a družičku od hlavy až po päty.

Bude sa ti páčiť: Vieš, aké sú povinnosti družičky? Pozri, na čo všetko sa pripraviť!

- Anketa

NECHALI BY STE SVOJIM DRUŽIČKÁM VOĽNÚ RUKU PRI VÝBERE ŠIAT?

Odpovedalo 218 ľudí  

Áno
63%
Nie
37%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní