Kreatívne zasadacie poriadky: Tieto ťa určite inšpirujú!

Kreatívne zasadacie poriadky: Tieto ťa určite inšpirujú!
  • 22.07.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Jednou z najnáročnejších vecí, ktorú musíte pri organizácii svadby zvládnuť, je vytvoriť zasadací poriadok. Nejaký, ktorý nikoho neurazí, bude fantasticky diplomatický a zároveň budú stoly stále pekne symetrické. Ako vytvoriť zasadací poriadok tak, aby sa hodil k celkovému vzhľadu svadby? Kreatívne zasadacie poriadky inšpirujú tvarmi, materiálmi a štýlom, ktorý je skutočne osobitý.

zasadací poriadok na svadbu

Zdroj: pinterest.com

Klasické rámy

Nič nepokazíte klasikou. Rámčeky na fotky alebo zo starých obrazov či zrkadlo sa doma určite nájde. Ak nemáte čas vymýšľať niečo špeciálne. Požiadajte grafické štúdio alebo miestnu tlačiareň, aby vám vytlačili jednoduchý plagát a ten potom vložíte do rámu alebo nalepíte kamkoľvek, kde sa k nemu hostia dostanú.

Pozri tiež: Farebné svadobné šperky podľa znamení: Čo o vás prezradia

zasadací poriadok z rámov

Zdroj: pinterest.com

Drevo, sklo, korok

Prírodné materiály vyžadujú náročnejšiu prípravu, ale vyzerajú naozaj „pinterestovo“. Vytvoriť ich pritom nemusí byť vôbec komplikované, aj keď by sa to na prvý pohľad mohlo zdať. Stačí trošku zapojiť kreatívne bunky a mať chuť stráviť nejaký čas s pištoľou na horúce lepidlo.

sklenený zasadací poriadok

Zdroj: pinterest.com

Transparentný zasadací poriadok

Podklad z plexiskla je stále viac in. Je to aj preto, lebo písmenká sa romanticky vznášajú vo vzduchu. Môžete si nechať vytvoriť takéto zaujímavé kocky, kvádre (či iné geometrické objekty) alebo použiť len jednoduchý kus plexiskla, ktorý vám nahradí zrkadlo alebo iný rám.

transparentný zasadací poriadok

Zdroj: pinterest.com

Pre vinárov aj gurmánov

Ak máte radi dobré jedlo a pitie, určite u vás večer nechýba lopárik s dobrými syrmi a fľaša kvalitného vína. Tieto vaše osobné radosti môžete preniesť aj do zasadacieho poriadku. Ako?

Zo svojich obľúbených vín si nechajte korkové zátky a tie potom môžete použiť ako menovky. Stačí trošku šikovnosti a zasadací poriadok bude hotový.

korkový zasadací poriadok

Zdroj: pinterest.com

zasadací poriadok z lopárov

Zdroj: pinterest.com

Aj lopáriky sa dajú použiť na označenie stolov. Zoznam hostí si môžete vypísať ručne, no ak nemáte takého kreatívneho ducha a pekný rukopis, nechajte si vyrobiť nálepky na prenosovej fólii. Tie potom na lopáriky jednoducho nalepíte a každý si nájde svoje miesto.

zasadací poriadok z pohárov

Zdroj: pinterest.com

Alebo niečo skutočne unikátne?

Menovky sa často stávajú aj darčekom pre hostí. Veď osobnejší darček, ako ten s menom, by ste vymýšľali ťažko. Nám sa páčili tieto kožené prívesky. Na každom je vygravírované meno hosťa a ten si tento prívesok potom môže zobrať domov. Podobne je to aj s vyrezávanými menovkami z plexiskla alebo akrylu.

gravírované menovky na svadbu

Zdroj: pinterest.com

Ak máte doma lapače snov, ktoré skutočne fungujú, môžete ich využiť aj ako menovky. Kruh zároveň znamená nekonečnosť a taká bude predsa aj vaša láska.

Neprehliadni: Bielo-strieborná svadobná výzdoba: Jednoduchosť, ktorá prekvapí

zasadací poriadok z lapaču snov

Zdroj: pinterest.com

Ručne písaný zasadací poriadok

Menovky aj zasadací poriadok môžu byť vytlačené alebo vypísané ručne. Najmä ak je poriadok vytvorený na inom podklade ako papier (napríklad na skle, dreve, korku, zrkadle). V prípade, že si mená vypisujete ručne, nezabudnite si otestovať podklad a typ pera alebo farbu, ktorou ich budete vypisovať. Ak ich skombinujete nesprávne, mohli by sa vám rozmazať.

ručne písané menovky

Zdroj: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Milka Damašková 22.07.19 03:52

MD
karma
132.00

Niektoré sú fakt nápadité :) Výborná inšpirácia..

  • 2
Odpovedať

Frederika Kinkorová 28.07.19 13:00

FK
karma
-1.00

lebyze mame vacsiu svadbu urcite by som nieco z toho vyuzila,velmi pekne napady:)

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 29.07.19 13:41

AS
karma
-1.00

Úžasné. Ďakujem za skvelé inšpirácie na kreatívne zasadacie poriadky.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 07.04.21 10:20

KS
karma
133.00

Krásne inšpirácie :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní