Jedinečné svadobné šperky: Inšpirácia od Very Wang

Jedinečné svadobné šperky: Inšpirácia od Very Wang
  • 14.11.2018
  • Beáta Hnátová

Jedinečné svadobné šperky sú nepochybne súčasťou každej svadby. Veď celý svadobný ošiaľ spúšťa práve šperk, ktorým je zásnubný prsteň. Tomu dramatickému pokľaknutiu však predchádza dlhý a dôkladný výber. Ten správny zásnubný prsteň by vám mal váš nastávajúci vybrať po naozaj dôkladnom zvážení tak, aby vystihoval váš vkus, ale aj osobnosť a bol s vami v dokonalom súlade.

Kto je Vera Wang?

Aj keď sme Veru predstavovali už v našom predchádzajúcom článku, bolo by vhodné ju na úvod predstaviť vám všetkým. Táto New Yorkčanka zbožňovala módu od svojho detstva. Po ukončení svojho štúdia sa, vo veku 23 rokov, stala najmladšou fashion editorkou a stylistkou, ktorá kedy v magazíne Vogue bola. Zotrvala tu nádherných 16 rokov a neskôr sa presunula do módneho domu Ralph Lauren.

Pozri aj: Tak ktoré? Fenomenálne šaty od Vera Wang miluje celý svet

návrhárka

Zdroj: Shutterstock®

Foto zdroj: Shutterstock.com

Vera Wang a svadby

Svoju skrytú vášeň pre svadby objavila v roku 1989, kedy sa pripravovala na svoju vlastnú svadbu. Zistila totiž, že nič, čo sa nachádza v obchodoch, nespĺňa jej svadobné predstavy. Pustila sa teda do navrhovania a svoju svadbu oslávila vo vlastne navrhnutých šatách. Už rok na to otvorila svoj prvý vlajkový obchod na slávnej manhattanskej Madison Avenue, v ktorom predstavila svoju vlastnú značku, ktorá je dnes túžbou každej nevesty.

Verina všestrannosť

Aj keď Veru zrejme poznáte ako návrhárku svadobných šiat, je nesmierne všestranná. Svoju všestrannosť dokazuje tým, že v roku 2011 uviedla na trh, okrem svadobných šiat, aj kolekciu zásnubných prsteňov, ktoré každoročne dopĺňala. Tieto nové kolekcie sa zo 40 návrhov pekne rozrástli a obohatili ponuku, ktorá je momentálne na trhu. Keďže tieto prstene sú stále k dispozícii a patria naozaj medzi exkluzívne a z davu vytŕčajúce kúsky, bola by škoda vám ich nepredstaviť.

Bude sa ti páčiť: Svadobná výstava Košice 2018: Čo všetko sme na nej zažili?

Filozofia

Štýl, ktorým tieto šperky dýchajú, predstavuje kombináciu elegancie a krásy. Ukrývajú v sebe všetko, čo táto dizajnérka vkladá aj do svojich svadobných šiat, vrátane precíznej ručnej práce. Keďže Vera verí v moderný, ale napriek tomu elegantný dizajn, ktorý pozdvihuje prirodzenú krásu nevesty, každý z jej kúskov je nadčasový. LOVE Collection je dostupná u viacerých predajcov, napríklad: Ernest Jones Limited, Zales the Diamond Store alebo Jared.

Aktuálna ponuka

Celá kolekcia je rozdelená do 4 kategórií:

1. zásnubné prstene – cena sa pohybuje od 2 500 do 16 000 dolárov,
2. dámske a pánske obrúčky – cena od 600 dolárov,
3. prstene, venované pri príležitosti výročia - cena od 600 dolárov,
4. perlové šperky – cena od 100 dolárov.

Bude sa ti páčiť: Svadobné video: Dá sa na ňom vôbec ušetriť?

Statement kúsok kolekcie

Filozofia, s ktorou bol navrhnutý každý kúsok, spočíva v tom, že tieto šperky by mali zaujať každú nevestu, hoci je tradičná alebo moderná. Takzvaným vrcholom kolekcie – statement kúskom - o ktorom každý dodnes hovorí, je zafírový zásnubný prsteň. Jeho dramaticky výrazný, no napriek tomu ženský dizajn uchvátil naozaj každú nevestu. Výrazný modrý kameň predstavuje unikátny kúsok, ktorý symbolizuje nekonečnú lásku. Vyskúšajte teda poňať tradíciu nosenia niečoho nového, starého, modrého a požičaného a doprajte si takýto výrazný kúsok, ktorý spája dva v jednom – niečo nové a modré.

ring Vera

Zdroj: Shutterstock®

Foto zdroj: Pinterest.com

"The ring has got to say yes. It's got to say "I love you." When you know, you know."


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní