Zimné svadobné doplnky pre nevestu: Bez tohto sa (asi) nezaobídeš!

Zimné svadobné doplnky pre nevestu: Bez tohto sa (asi) nezaobídeš!

Zimná svadba nie je vhodná pre každého, respektíve nie každý si vie predstaviť svadbu v tomto mrazivom období. No keď už sa nevesty pre zimnú svadbu rozhodnú, tak je to zväčša len preto, lebo prenájom svadobných priestorov je mimo hlavnú svadobnú sezónu lacnejší a rovnako lacnejší je aj catering. Pri zimných svadbách tiež platí, že je viac voľných termínov, preto si môžete viac-menej vyberať, v ktorý deň si chcete so svojim nastávajúcim povedať ÁNO. No okrem toho netreba zabúdať ani na fakt, že aj kvetinárky majú viac času na výzdobu a rovnako viac voľných termínov. Zdá sa, že je viac dôvodov na to, prečo sa vydávať v tomto období ako tých, ktoré sú proti.

Negatívom tohto mrazivého obdobia môže byť predovšetkým zima, na ktorú sa treba pripraviť. Kým nevesty na letných svadbách potrebujú minimum doplnkov, pri zimnej svadbe to neplatí. Je potrebné myslieť na množstvo vecí, ktoré vám pomôžu udržať sa v teple. A rovnako ktoré udržia v teple aj vašich svadobných hostí. Preto by na zimnej svadbe nemali chýbať teplé deky alebo ohrievače, vďaka ktorým nik nezmrzne a hlavne neprechladne.

Svadobné doplnky na zimnú svadbu

Pokiaľ sa však jedná o nevestu, tak tá by pri plánovaní zimnej svadby nemala zabúdať na viacero faktorov. Na to, že bude potrebovať viac vrstiev a možno aj viac veci na prezlečenie alebo na prezutie. Každopádne základom sú doplnky, ako náušnice, náhrdelník, náramok – ak sa to teda hodí k svadobným šatám. Pokiaľ chcete siahnuť aj po korunke, tak tá sa hodí aj na zimnú svadbu. Voľte však skôr korunky s drahokamami než kvetinové korunky. A čo ďalšie by ste si mali na svoju svadbu zaobstarať?

Neprehliadni: Mini koláče na svadbe: Trend budúceho roka, ktorý ohúri každého!

1 z 3

Štýlové rukavičky

Nielenže sú štýlové, ale predovšetkým praktické a vám počas svadby neodmrznú ruky. Samozrejme, keď si budete vymieňať manželské sľuby a nasadzovať obrúčky, tak si ich nezabudnite dať dole z rúk. Ak sa chcete pochváliť krásnou manikúrou, tak môžete voliť rukavičky bez prstov. No ak na ne nechcete pútať pozornosť, tak siahnite po celých rukavičkách, ktoré môžu byť doplnené o kožušinku a pod.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
zimná svadba

Čo čítajú ostatní