Svadobné šaty s rukávmi: Trend, ktorý ťa úplne dostane!

Svadobné šaty s rukávmi: Trend, ktorý ťa úplne dostane!
  • 30.12.2020
  • Michaela Kožáková

Niektoré nevesty už do detstva majú jasnú predstavu o tých svojich vysnívaných. S čipkou, princeznovské, s dlhým závojom, svadobný kostým, minimalistické, s ľudovým nádychom. Pri výbere šiat nevesty zvažujú rôzne aspekty. Samozrejme, jeden z tých najdôležitejších je rozpočet. Niektoré si skôr vyberú šaty z minuloročnej sezóny a nesledujú veľmi trendy v svadobnom priemysle. Každá nevesta chce vyzerať a cítiť sa dobre, a radšej si vyberie šaty, ktoré jej dokonale sadnú, ako tie, ktoré sú z najnovšej kolekcie a vyzerajú na nej naozaj smiešne. Všetky máme iný vkus a páči sa nám niečo iné. A na to myslia i módni návrhári, ktorí každú sezónu prichádzajú s novými trendami a nápadmi. A nielen s jedným, aby sme si vybrali všetky.

My vám teraz predstavíme niekoľko nádherných šiat s rukávmi. Nám sa neskutočne páčia. Necháte sa aj vy inšpirovať?

Elegantné, romantické, sofistikované

Svadobné šaty s rukávmi nie sú skvelým výberom len pre zimnú svadbu ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Práve naopak, môžete si ich zvoliť pre svadbu v akomkoľvek ročnom období. Účelom takýchto šiat nie je uchrániť pred chladom, ale to, aby z vás vaši svadobčania nemohli spustiť oči. 

Milujete francúzsku módu, čipky a eleganciu? Poobzerajte sa po svadobných šatách s tzv. trumpet sleeves – rukávmi v tvare trúbky strednej dĺžky, ktoré siahajú po lakte a rozširujú sa do volánov. Tento hravý a pritom veľmi nežný detail vám dodá šarm a umelecký nádych. 

Obrovským hitom sú puffy – nafúkané rukávy. Módni návrhári sa s nimi popasovali naozaj veľmi kreatívne a prinášajú rôzne variácie. Môžete si vybrať z niekoľkých typov – dlhé rukávy pripevnené k samotným šatám, krátke rukávy ako pokračovanie ramennej časti a tie, ktoré nie sú k šatám pripojené a pôsobia ako samostatná časť.

Ak máte radi uvoľnený bohémsky štýl, stavte na svadobné šaty s priliehavými čipkovanými rukávmi, nahým chrbtom a strihmi obopínajúcimi krivky alebo s rukávmi rozširujúcimi sa pri zápästí a s dlhými voľnými sukňami.

Prezrite si galériu nižšie a možno aj vy sa rozhodnete pre svadobné šaty s rukávmi. 

Neprehliadni: Svadobná výzdoba vo farbe lososovej a koralovej: Takú chceš mať aj ty!

- Svadobné šaty s rukávmi
1 z 16

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné šaty

Čo čítajú ostatní