Ružová svadobná kytica pre všetky nevesty aj pre každý svadobný štýl!

Ružová svadobná kytica pre všetky nevesty aj pre každý svadobný štýl!

Svetlo ružová, respektíve staro ružová farba je niečo, čo si proste treba zamilovať. Ružová sa totižto odjakživa spája s malými dievčatkami. Tie mamičky zväčša od narodenia obliekajú do ružového oblečenia, preto majú mnohé z nás zafixované, že táto farba je výsostne farbou malých dievčat.

No majte na pamäti, že ružová má množstvo odtieňov. Zatiaľ, čo chlapi rozlišujú len základné farby, my môžeme hovoriť o širokom spektre rôznych farebných odtieňov. Ružová to je aj fuksiová, korálová, purpurová, lososová,... Môžeme hovoriť o bledo ružovej alebo tmavo ružovej. Možností je veľa a vďaka rôznym odtieňom ružovej môžete spraviť svoju svadobnú výzdobu jedinečnou.

A ako zakomponovať ružovú farbu do svojho svadobného štýlu? Začnite svadobnou kyticou, ktorá bude vašim doplnkom počas celého svadobného obradu. Dokonca každá nevesta sa môže poobzerať po rôznych kvetoch a aranžmánoch, ktoré budú dotvárať celý svadobný štýl. Voliť pritom môžete klasické ruže, astilbe japonské, pivónie, ľalie a pod. 

Na ružovej je skvelé predovšetkým to, že krásne ladí s akoukoľvek inou farbou. Pokojne ju môžete spojiť s tmavočervenou farbou, ktorá sa hodí na zimnú svadbu. Skvelo si rozumie s bielou, vďaka čomu docielite romantický vzhľad kytice. Avšak, skombinovať ju môžete aj so zelenou, žltou, modrou,....

Svadobná kytica v ružových tónoch

Dúfame, že vás ružová farba neodradila a že ste sa do nej zamilovali tak ako my. Je to nežná romantická farba, ktorú je ľahké kombinovať a zakomponovať do akéhokoľvek svadobného štýlu.

Či už plánujete boho svadbu, rustikálnu alebo modernú s mnohými industriálnymi prvkami, tak sa inšpirujte nasledujúcou galériou a vyberte si ružovú svadobnú kyticu podľa svojho vkusu.

Odporúčame: Tipy, ako zvládnuť letné horúčavy na svadbe: Čo pripraviť hosťom?

kytica z ruží

Zdroj: pinterest.com/cactiandwildflowerfloraldesign/

svadobná kytica

Zdroj: pinterest.com/RothweilerEvent/

kytica

Zdroj: pinterest.com/jardinelli/

ruže vo svadobnej kytici

Zdroj: pinterest.com/envphotography/

svadobná kytica

Zdroj: pinterest.com/retouchpictures/

kytica ruží

Zdroj: pinterest.com/bustldweddings/

kytica

Zdroj: pinterest.com/bettylupaperie/

Aktualizovaný článok: 1.6.2023


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobná kytica
ružová svadba

Čo čítajú ostatní