Nevesta v teniskách – prečo zvoliť pohodlnú obuv v deň svadby?

Nevesta v teniskách – prečo zvoliť pohodlnú obuv v deň svadby?

Moderná nevesta sa nikdy nemôže pomýliť s párom štýlových, pohodlných a univerzálnych svadobných tenisiek. Sú ideálne na chôdzu počas vášho veľkého dňa a na fotenie. Navyše sú skvelým spôsobom, ako si udržať nohy v pohodlí počas celého dňa. Preto sa nehanbite obuť si ich v deň svadby!

Nevesta si určuje svoj vlastný štýl

Pred svadobným dňom a pri jeho plánovaní si možno nastávajúca nevesta ešte neuvedomuje, aký náročný deň a noc ju čaká. Výber krásnych dlhých šiat po zem môže byť skvelou príležitosťou, ako si k nim obuť pohodlné tenisky Converse All Star v bielej farbe a nikto ani nebude vedieť, že nemáte "tradičné" opätky.

Mnohé nevesty sa rozhodnú skombinovať svadobné tenisky s elegantnými šatami. Je to skvelý spôsob, ako predviesť niekoľko rôznych štýlov bez toho, aby ste sa museli počas dňa viackrát prezúvať. Pár štýlových Conversiek môže dobre poslúžiť aj vtedy, ak sa chcete vyhnúť pľuzgierom alebo boľavým nohám.

Odporúčame: Svadobné tenisky pre nevestu, ženícha aj hostí: Vsadíš na pohodlnosť?

Nohy v pohodlí počas celej zábavy

Bez ohľadu na to, aký typ topánok si vyberiete, uistite sa, že vám dobre sedia a že sa v nich cítite pohodlne. Ak si netrúfate zo spoločenských dôvodov obuť tenisky už aj počas obradu a všetkých oficialít, majte ich aspoň poruke, a keď začne tanečná zábava, prezujte sa. Vaše nohy vám na druhý deň ráno zaručene poďakujú. Veľký výber rôznych farebných kombinácií nájdete v e-shope Footshop, pričom pri nákupe nad 100 eur neplatíte poštovné! Možno si svoje štýlovky vyberie aj nastávajúci ženích.

Pri plánovaní svadby nezabudnite zohľadniť pohodlie svojich hostí, ale najmä nezabúdajte na to svoje. V každom prípade ide o vašu svadbu a vy s vaším partnerom si musíte svoj deň užiť naplno. A či budete mať pri tom obuté pohodlné tenisky? To je len na vašom rozhodnutí.

Zaujme ťa aj: Ako roztiahnuť svadobné topánky: Toto určite zaberie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní