Očarujúca zimná svadobná výzdoba vo farbe roka: Inú už nebudeš chcieť

Očarujúca zimná svadobná výzdoba vo farbe roka: Inú už nebudeš chcieť

Chladné odtiene, sneženie vo svadobný deň, krb s praskajúcim ohňom na svadobnej hostine, horúca čokoláda či svadobná guľovačka ženícha a nevesty. Taká môže byť zimná svadba. A keď sa k tomu pridá zimná svadobná výzdoba vo farbe roka, bude to dokonalá svadba. Nechajte sa inšpirovať.

Farebnosť

Bielu máme v zime všade. Jej krásu odrazí výraznejší kontrast. Skvele vyzerajú červené ruže a červená farba, ale aj klasická modrá, ktorá je farbou roka 2020. Na svadobné poťahy uviažte veľké mašle v sýtej farbe, aby kontrast s bielou farbou náležite vynikol. Uvidíte, ako vašim hosťom vyrazíte dych!

Svadobná torta

Svadobná torta môže byť posiata striebristými vločkami. Milé zdobenie môžu vytvoriť aj plátky sušených pomarančov a škorice. Predstavte si nabielo potiahnutú svadobnú tortu, ktorú doplnia dekorácie v modrej farbe.

Nevesta

Okrem svadobných šiat si môže nevesta užiť kožúšok, pelerínku a vkusné biele čižmy. Ak máte odvahu, vyskúšajte namiesto tradičných bielych šiat aj iné farby. Ľahkosť snehovej vločky dosiahnete dobre zvolenou čipkou. Kontrast pri zimnej neveste rozhodne odporúčame. Zaručí, že na svadobných fotografiách nevesta v bielom nesplynie s okolím.

Výzdoba vo farbe roka

Institut Pantone každoročne vyhlasuje farbu roka, teda jeden odtieň, ktorý má symbolizovať nadchádzajúcich 365 dní spoločensky i kultúrne. Na rok 2020 vybral odtieň s názvom Classic Blue, teda klasická modrá. Práve tento konkrétny odtieň vyjadruje stálosť, istotu, pokoj, sebadôveru a vzájomné prepojenia. Je to nielen farba roka 2020, ale aj prvý odtieň, ktorý symbolizuje vstup do novej dekády. A tie bývajú vždy plné neistoty a očakávania. Ešte stále váhate, či zvoliť túto farbu na svoju svadbu? Pozrite si našu galériu a nechajte sa inšpirovať fantastickými svadobnými výzdobami vo farbe roka!

Odporúčame: Krabička na obrúčky: Inšpirácie, ktoré ťa skutočne nadchnú!

- Modrá svadobná výzdoba
1 z 17

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 26.02.20 22:15

karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní