Pripútajte sa: Trendy svadobné šaty pre rok 2019 sú tu!

Pripútajte sa: Trendy svadobné šaty pre rok 2019 sú tu!

Nevesty, pripútajte si svoje bezpečnostné pásy! Nastal čas, aby sme ohlásili novinky pre rok 2019. Trendy svadobné šaty prinášajú do svadobného sveta opäť závan výnimočnosti. Kým Kate Midletton v minulosti rozbehla čipkované tornádo, nová kráľovská nevesta Meghan Markle svojím výberom predpovedala trend, ktorým sa tentokrát ako nevesty budeme uberať. Svadobný týždeň módy priniesol nádherné kúsky, ktoré jednoznačne musíte vidieť. Ste pripravené?

Odporúčame: Vieš, aké sú povinnosti družičky? Pozri, na čo všetko sa pripraviť!

Kráľovská rodina udáva štýl

Meghan Markle je jednoducho módnou ikonou. Theia, Rivini, Monique Lhuillier či Morilee, u každého dizajnéra cítite vplyv kráľovskej svadby. Diadémy, čelenky, hladké a ostré prvky. Všetky tieto prvky pripomínajú kráľovské svadobné vibrácie. Jednoduché výstrihy v kontraste so skromným a hladkým strihom, vysoké goliere, dlhé rukávy a jemné farby. Vydávate sa v roku 2019? Práve týmto smerom by ste mali kráčať!

Nie sme totiž jediní, ktorí trpia kráľovskou mániou. Meghan Markle ešte ani nekráčala po uličke a my už sme boli svedkami článkov, v ktorých svetové médiá tipovali, aké šaty zvolí a najmä, aký diadém bude zdobiť jej hlavu.

Pre niekoho bol jej výber možno prekvapením a pochopiteľne sme sa stretli aj s odporcami šiat, makeupu či účesu krásnej nevesty, no v našej redakcii si nás získala. V jednoduchosti je krása a v tomto prípade to platí niekoľkonásobne.

Bude sa ti páčiť: Ochráň si ho! Povieme ti, kam nikdy nenosiť snubný prsteň

#RoyalWedding

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Beauty #mlbride #wedding #bride #bridal #bardot #mlspring19bridal

Príspevok, ktorý zdieľa Monique Lhuillier Bride (@moniquelhuillierbride),


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľudmila Sedlická 05.08.19 17:09

ĽS
karma
105.00

Nádherné, jedny krajšie ako druhé. ja si z čoho vyberať.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní