Svadobné torty s marockým vzorom: Inšpiráciu nájdeš aj v dlaždiciach

Svadobné torty s marockým vzorom: Inšpiráciu nájdeš aj v dlaždiciach

Maroko je úžasnou krajinou, ktorá okrem iného zaujme farbami, vôňou a exotickými dekoráciami v boho štýle. Mohli by sme ho označiť za jedno z jedinečných miest na svete, ktoré dokáže inšpirovať dizajnérov pri tvorbe módnych kúskov, nábytku do interiéru a pod. Marocký štýl častokrát zapadá do vkusu mnohých ľudí po celom svete. Tento rok sa marocký štýl vkradol aj do svadobnej tematiky mnohých neviest. Takéto svadby sú častokrát odvážne, miestami chladné a hlavne s prvkami boho štýlu. Ak sa pýtate, ako začleniť marocký štýl do svadobnej výzdoby, tak máme pre vás inšpiráciu na krásne svadobné torty s prvkami marockých dlaždíc.

Svadobná torta v marockom dizajne

Vaša svadobná torta môže byť jednoduchá, no ak sledujete všetky svadobné trendy, tak aj očarujúca. Okrem čiernej svadobnej torty tento rok hrá prím marocký vzor. Vsadiť môžete na svadobnú tortu zdobenú pravým (jedlým) zlatom alebo na tortu zdobenú marockými dlaždicami. Samozrejme, nie dlaždicami v pravom slova zmysle, ale vzorom, ktorý sa využíva na dlaždiciach. Takéto torty sú úžasné a hlavne rafinované.

Na prvý pohľad alebo „prvé počutie“ sa vám môže zdať, že tento trend nie je niečím, čo by vás ohúrilo a čo by očarilo aj vašich svadobných hostí. Ak si ale prehliadnete nasledujúcu galériu, tak určite zmeníte názor. Svadobné torty s marockým dlaždicovým vzorom sú svadobným trendom tohto roku, preto sa ho oplatí zvážiť. Fondán maľovaný alebo zdobený vzorom v modrej, biele či žltej farbe vyzerá elegantne a efektne. Vaša svadobná torta vďaka takémuto vzoru bude vyzerať jedinečne a zároveň exoticky. Pripravené na svadbu v marockom štýle? Teda len s marockými exotickými prvkami?

Natrafili ste už na tento trend na sociálnej sieti Pinterest? Zaujal vás a zvažovali ste ho pri výbere svadobnej torty alebo tento trend nie je pre vás?

Odporúčame: Tetované svadobné obrúčky: Večný sľub, ktorý sa dostane pod kožu

1 z 27

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní