Eukalyptus vo svadobnej výzdobe: Inšpiruj sa najlepšími nápadmi

Eukalyptus vo svadobnej výzdobe: Inšpiruj sa najlepšími nápadmi

Svadobná výzdoba vo farbe greenery je trendom už nejaký ten rok. Túto farbu môžete do svadobnej výzdoby zakomponovať akokoľvek a rovnako aj prostredníctvom rastlín, ktoré sú cenovo dostupné a dajú sa ľahko zohnať. Takou rastlinou je eukalyptus, ktorý vyzerá dokonalo vo svadobnej kytici, ale aj vo svadobnej výzdobe. Dokonca ide o rastlinu, ktorá je odolná voči teplu, takže sa skvelo hodí aj na letnú svadbu.

Rozmanité listy prichádzajú v rôznych tvaroch a dokonca aj farbách, no ich klasická zelená je neprekonateľná. Avšak, ak chcete svoju výzdobu ozvláštniť, tak klasický zelený eukalyptus môžete zladiť aj so striebornou, červenou a inak nafarbenou rastlinou. Na eukalypte je najlepšie to, že sa hodí do akéhokoľvek štýlu svadobnej výzdoby. Je jedno či budete mať nežnú romantickú svadbu, svadbu v boho štýle, vintage svadbu, rustikálnu či industriálnu, eukalyptus ľahko zakomponujete do akéhokoľvek štýlu.

Eukalyptus náš milovaný

Predstavte si eukalyptový veniec na vstupných dverách stodoly, slávobránu doladenú eukalyptovými listami či minimalistický ceremoniál v kostole alebo na úrade s jednoduchou eukalyptovou výzdobou. Nemusíte sa báť tvoriť!

Viete, čo je najlepšie na eukalypte? Vyzerá dokonalo už sám osebe. Vôbec ho nemusíte doplňovať ďalšími kvetmi. Stačí z neho spraviť vkusnú kyticu, ktorú uložíte na stred recepčného stola. Poprípade môžete vymyslieť nejaké iné usporiadanie, ktoré nebude mať obdobu. Je toľko možnosti, ako zakomponovať eukalyptus do svadobnej výzdoby a využiť jeho potenciál a krásu. Inšpirujte sa teda v nasledujúcej galérii.

Pozri aj: TOP 5: Svadobné trendy, ktoré hostinu spravia nezabudnuteľnou!

- Inšpirácie ako zakomponovať eukalyptus do výzdoby
1 z 29

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní