Limetková svadobná výzdoba: Rozžiari každú svadobnú hostinu

Limetková svadobná výzdoba: Rozžiari každú svadobnú hostinu

Keď si predstavujeme jarnú alebo letnú svadbu, tak ako prvé nám napadne zelená svadobná výzdoba, ktoré symbolizuje prebúdzajúcu sa jar. Zelenú si môžeme spojiť so sviežosťou, svetlom jari a prebúdzaním sa celej prírody okolo nás. Zelená je taká očarujúca, až si myslíme, že je skvelou voľbou a farbou do svadobnej výzdoby. Zelená má dokonca množstvo odtieňov, preto môžete vyberať od tmavej zelenej cez smaragdovú až po limetkovú, ktorá je krásne svetlá.

Limetková farba je osviežujúca a jasná, no nemali by ste to s ňou vo svadobnej výzdobe preháňať. Ideálne je vyvážiť jej jas inou farbou. Napríklad krásne ladí s bielou, ktorá ju zjemní a dodá jej čistotu. Ak by sme hľadali charakteristiku tejto farby, tak by sme natrafili na prirovnanie ako optimistická alebo čulá. Ide o pastelovú farbu, ktorá symbolizuje rast a vytvára optimistickú náladu.

Limetková svadobná výzdoba

Limetková farba je svieža a moderná. Je to skvelá farba, ktorá rozžiari svadobnú hostinu, preto je ideálna po bezfarebnej a chladnej zime. Ani v tomto prípade ju nemusíte vo svadobnej výzdobe nechávať osamote. Dá sa ľahko kombinovať s broskyňovou, korálovou, námorníckou a samozrejme so žltou, ktorá k nej pasuje.

Ak nechcete mať takúto žiarivú svadobnú výzdobu, tak pokojne siahnite po menšom množstve dekorácii v tejto farbe a dokombinujte ich s inými. Bude to krásny farebný prvok, ktorý udrie do očí každému, hneď ako vojde do svadobnej sály. Keď už hovoríme o limetkovej svadobnej výzdobe, tak v prípade letnej svadby môžete podávať aj samotnú limetku v osviežujúcich nápojoch alebo môže byť súčasťou zákuskov a pod.

Zaujímavosť: Limetkovú môžeme považovať za odtieň zelenej, ktorá je upokojujúcou farbou prírody. Je to farba harmónie a rovnováhy, ktorú volia predovšetkým vynaliezaví a flexibilní ľudia. Táto farba svojim pôsobením dodá celej svadbe uvoľnenú atmosféru, pokoj a harmóniu.

Pozri aj: Kvety na letnú svadbu: Tieto prežijú akékoľvek teplo a určite nezvädnú!

- Inšpirácie na svadobnú výzdobu
1 z 18

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Chromíková 09.05.20 09:15

MC
karma
109.00

Pekná kombinácia farieb a doplnkov pre mladomanželov.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní