Luxusné medové týždne podľa znamení (II.): Aké je to dokonalé miesto?

Luxusné medové týždne podľa znamení (II.): Aké je to dokonalé miesto?

Jedinečná by nemala byť len svadba, ale aj svadobná cesta. Kde si tieto medové týždne užijete, je len a len na vás. My sme pripravili niekoľko destinácií, ktoré by vám mohli s rozhodovaním pomôcť. Sú zoradené podľa znamení, ale nikomu nebude vadiť, ak pôjdete na miesto, ktoré je určené inému znameniu. Na manželstvo predsa treba dvoch, ktorí sú zvyčajne iných znamení! Tu nájdete aspoň inšpiráciu, ako by mohla vyzerať vaša vysnívaná dovolenka či svadobná cesta.

Pozri aj: Kam z bratislavského letiska? Tieto destinácie máš na dosah

medové týždne na bora bora

Zdroj: Shutterstock®

RAK (22.6. – 22.7.)

Povaha: Toto vodné znamenie má oči len pre more a sladký domov.

Nálada medových týždňov: Vzdušný tropický ostrovný raj plný pohodlia.

Zásah do čierneho: Práve južné Tichomorie Four Seasons Bora Bora ponúka komplex zastrešených bungalovov s doskovou strechou, ktoré poskytujú čo najmenšiu vzdialenosť medzi vami a jasnou tyrkysovou lagúnou. Šnorchel ani nie je treba. Stačí, keď pôjdete po schodoch do teplej vody, kde vám okolo nôh budú plávať malé priateľské rybky. Zamilujete sa do tohto ubytovania hneď, ako vám prinesú raňajky na romantickom stravovacom servise. Cena za izbu na noc začína už na 1 014 dolároch.

kam na svadobnú cestu

Zdroj: Shutterstock®

LEV (23.7. – 22.8.)

Povaha: Toto znamenie je kráľom alebo kráľovnou džungle (alebo čohokoľvek, kde sa nachádza).

Nálada medových týždňov: Tentokrát pôjde o únik z betónovej džungle na safari!

Zásah do čierneho: Prerobený AndBeyond Phinda Rock Lodge v južnej Afrike má všetko, čo od safari očakávate! Môžete sa tešiť na cesty za gepardmi a levmi, a to dokonca až dvakrát denne. V noci si môžete ísť zaplávať s korytnačkami, ktoré idú po stopách nosorožcov. Ak už budete unavení zo všetkých divokých zvierat naokolo, môžete sa skryť späť do svojej sofistikovanej chatky, ktorá perfektne splýva s okolitým prostredím. Cena za izbu na noc začína už na 688 dolároch.

medové týždne podľa horoskopu

Zdroj: Shutterstock®

PANNA (23.8. – 22.9.)

Povaha: Ak ste narodená v tomto znamení, tak ste určite zbláznená do detailov.

Nálada medových týždňov: Je vám luxus s dokonalými službami blízky? Na tejto svadobnej ceste určite áno!

Zásah do čierneho: Istotne neodoláte malému raju s názvom Ritz-Carlton Kapalua, ktorý je na severozápadnom pobreží ostrova Maui. Toto miesto ponúka všetok komfort a jednoduchosť dokonalého rezortu v Amerike, a to so všetkými kúzlami tropickej krajiny zázrakov. Pre dni plné nezabudnuteľných momentov plánujte dopredu. Môžete sa ísť spúšťať po lane alebo ísť na turistiku do dažďového pralesa. Ak máte život dosť aktívny a chcete si na svadobnej ceste oddýchnuť, môžete stráviť celé dni na plážach, ktoré tento ostrov ponúka. Cena za izbu na noc začína už na 500 dolároch.

svadobná cesta za babku

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY (23.9. – 22.10.)

Povaha: Váhy milujú krásu a umenie. Sú tiež známe svojím skvelým vkusom.

Nálada medových týždňov: Hviezdy to vidia na klasickú kozmopolitnú metropolu s urbanistickými kultúrnymi pamiatkami.

Zásah do čierneho: Romantické duše vždy milovali neodolateľný Paríž a objavovanie jeho tajných zákutí. Hľadanie tých najlepších reštaurácií v meste a okázalá architektúra v kombinácii so znamenitými nákupmi robia tú najlepšiu svadobnú cestu pre Váhy! Ak si vyberiete nanovo postavený Hotel de Crillon, teraz už the Rosewood Hotel, ktorý sa nachádza na Place de Concorde v Paríži, budete v pešej dostupnosti pamiatok, ako je Champs-Elysees alebo Víťazný oblúk. Úžasná poloha hotela vám prináša viac ako blízkosť pamiatok. Prináša vám aj nezabudnuteľné a neopakovateľné zážitky a pocit zaslúženého luxusu. Cena za izbu na noc začína už na 962 dolároch.

svadobná cesta na bora bora

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Povaha: Zvodná a okúzľujúca – hovorí vám to niečo? Áno, Škorpióni sú najvášnivejšie zo všetkých znamení!

Nálada medových týždňov: Budú to vzrušujúce dni, ktoré sa roztopia na horúce noci...

Zásah do čierneho: Auberge Resorty sú luxusom, ktorý je iba pre dospelých. Nachádza sa tu prímorský bazén, pri ktorom sú voľne dostupné iPady, čističe na slnečné okuliare. Dokonca vám každú hodinu prinesú občerstvenie, kde si môžete vybrať sorbet z margarity alebo pikantné opražené tekvicové semienka. Sú tu aj vedierka s ľadom, v ktorých sú celý deň osviežujúce limetkové striky. Je to relax na najúžasnejšom a najpríjemnejšom mieste na svete. V noci je toto prímorské stredisko osvetlené sviečkami a pochodňami. Cena za izbu na noc začína už na 699 dolároch.

škorpión na dovolenke

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Povaha: Strelci sú ovládaní záľubou v cestovaní a neustále hľadajú vedomosti a duchovné dobrodružstvá.

Nálada medových týždňov: Môžete čakať autentické zážitky, pri ktorých budú v súlade myseľ aj telo.

Zásah do čierneho: Keď strávite pár dní vo Viceroy na Bali, zistíte, že je to to pravé miesto na začiatok manželstva, ktoré bude plné duchovného hľadania sa a pokory. Dni môžete stráviť v chrámoch, kde budete hľadať duševný pokoj, ale taktiež jazdou na bicykli cez ryžové polia alebo turistikou pomedzi opice v džungli. Je tu tiež veľa príležitostí dopriať si masáž v štýle Bali a zdravú (často vegánsku) kuchyňu ostrova. Cena za izbu na noc začína už na 450 dolároch.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 08.04.21 11:15

KS
karma
133.00

Romantiku a oddych pri mori by bral určite každý :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní