Balíček záchrany pre ženícha: Čo v ňom nesmie chýbať?

Balíček záchrany pre ženícha: Čo v ňom nesmie chýbať?
  • 20.06.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

To, čo by mala mať po ruke nevesta počas svadobného dňa, by vystačilo na celú knihu. Dokonca už zopár svadobných bedekerov vyšlo a stále pribúdajú nové. Ale čo muži? Musíme sa priznať, že niekedy na ženíchov akosi zabúdame. Predsa len, svadobné šaty a nevesta sú stredobodom pozornosti. Balíček záchrany pre ženícha a jeho družbov je však nemenej dôležitý a mal by obsahovať základné pomôcky na prežitie.

Balíček záchrany pre mužov

Zdroj: pinterest.com

Samotný balíček

Balíček záchrany pre ženícha by mal obsahovať všetko, čo bude potrebovať v deň svadby, ale tiež na druhý deň ráno. Samozrejmosťou sú základné hygienické potreby a potreby na holenie alebo úpravu brady. Vlhčené utierky, balíček hygienických vreckoviek a, samozrejme, tiež deodorant alebo antiperspirant, parfum, sprchovací gél, zubná pasta a kefka. Ak si špeciálne upravujete vlasy, nezabudnite ani na vlasovú kozmetiku.

čo by mal obsahovať balíček záchrany pre ženícha

Zdroj: Shutterstock®

Náhradné, náhradná...

Najmä v lete netreba podceniť teplo a potenie. Aj keď sa vám zdá, že klimatizácia je všade, náhradná košeľa, spodná bielizeň a ponožky by mali byť súčasťou vašej povinnej výbavy. Stať sa môže skutočne čokoľvek, a preto musíme byť pripravení ako kedysi kamaráti pionieri.

čo by mal obsahovať balíček záchrany pre mužov

Zdroj: pinterest.com

Darčeky pre družbov

Zatiaľ čo družičky si potrpia na romantiku, náušnice, kozmetiku a drobné darčeky, muži to všetko berú veľmi prakticky a pragmaticky. Cigary, alkohol, nejaký ten parfum, žuvačky alebo mentolky. Nezaškodí ani pánska ochrana, ak by alkohol, parfum a mentolky padli na úrodnú pôdu.

základné potreby pre ženícha

Zdroj: pinterest.com

Pomocníci na toaletu

V lete vás potrápi teplo, ale aj zimné, jarné či jesenné tanečné kolo môže dať zabrať. Aby páni dámam stále voňali, na toaletu nezabudnite tanečníkom pribaliť dostatočné množstvá deodorantov. Ideálne s neutrálnou vôňou alebo s možnosťou výberu.

základné potreby pre mužov

Zdroj: pinterest.com

Nezabudnite ani na osvieženie dychu a úpravu účesu. Páni zvyknú mať v balíčku podobné veci ako dámy. Teda nejaké tie tabletky proti bolesti, leukoplast, ústnu vodu, vreckovky a antibakteriálny gél. Samozrejme, dobre padne nejaký životabudič alebo vtipné pozornosti.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 07.04.21 09:32

KS
karma
133.00

Dobré rady :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní