Ako na svadbu v glamour štýle? Čo na nej nesmie chýbať?

Ako na svadbu v glamour štýle? Čo na nej nesmie chýbať?

Túžite po jedinečnom svadobnom dni, kedy sa stanete princeznou? Stavte na populárny glamour štýl, ktorý sa nevyhol ani svadbám. Ako na svadbu v glamour štýle? Hlavnú úlohu hrá krásne prostredie. Pozrite sa, ako na to.

Svadobné miesto

Veľkú kľúčovú úlohu hrá prostredie svadby. Hrady, zámky i luxusné hotely budú skvelou voľbou pre glamour svadbu. Krištáľové lustre, luxusné posedenie i množstvo trblietavých a zlatých detailov na nábytku ohromí nielen svadobných hostí, ale ozdobí aj atmosféru vašich svadobných fotiek.

Farby

Luxusnou farbou je zlatá, ktorá v kombinácii s bielou vyzerá úžasne. Biela ponúkne aj ďalšie zjemnené odtiene ivory či krémovú a smotanovú. Použité látky by mali byť lesklé či trblietavé a predovšetkým kvalitné. Obľúbené sú tiež odlesky kovu a striebristé odtiene. Tieto chladné tóny odporúčame doladiť doplnkom v danej svadobnej farbe. Úžasne vyzerá tyrkysová, lesklá ružová a fialová. Samotné strieborné doplnky krásne vyniknú na tmavomodrom podklade.

Odporúčame: Najväčší trend roku 2020: Manuál na ekologickú svadbu

svadba v glamour štýle

Zdroj: Shutterstock®

Dekorácie

Nešetrite perličkami a kamienkami všetkého druhu. Čím viac lesku, tým luxusnejší dojem. Svadobné poťahy doplňte saténovými stuhami. Krištáľové vázy či lustre rozohrajú hru svetiel a na večer nezabudnite zapáliť sviečky na viacramenných svietnikoch. Brúsené poháre môžete tiež využiť ako bezpečné kalíšky na čajové sviečky. Aby sa efekt znásobil, využite na stenách zavesené zrkadlá.

Obľúbené sú stoličky s kvalitným poťahom, luxusne sa budete cítiť v kreslách s barokovým dizajnom. Obrusy a ďalšie látky ešte lepšie vyniknú, ak budú mať zaujímavú štruktúru. Inšpiratívne sú vzory v štýle art-deco. Takéto látky môžete použiť aj na svadobné oznámenia či ako súčasť krabičky so svadobnou výslužkou.

Na stoly nechajte rozdeliť bohaté kytice do vysokých váz. Nielenže vyzerajú skvele, ale hostia sediaci pri stole na seba budú vidieť. Perličkou alebo strieborným doplnkom ozdobte aj menovky pri stole. Rautové pochúťky a svadobné delikatesy nechajte servírovať na strieborných podnosoch.

svadobný glamour

Zdroj: Shutterstock®

Luxusné svadobné menu

K obľúbenej slovenskej klasike patrí slepačia polievka a rezne rôzneho druhu. Prekonajte túto nepísanú tradíciu luxusnejším gastronomickým zážitkom. Delikátna paštéta, losos, pstruh, gaštanová plnka alebo morské plody. Nebojte sa svojim svadobným hosťom ponúknuť také jedlo, na ktoré nezabudnú!

Nevesta

Zabudnite na ľahké bolerka a zahaľte svoje ramená do luxusnej kožušiny. Do svojich vlasov nechajte kaderníčku zapliesť perly alebo si rovno vyberte luxusnú korunku so žiarivými kryštálmi. Pri glamour štýle by každá nevesta mala klásť dôraz na výber nádherných šperkov. Ak nechcete do vlasov korunku, pouvažujte nad zaujímavou sponou s kryštálikmi. Neodolateľné by mali byť nielen šaty, ale aj topánky nevesty.

Neprehliadni: História svadobnej kytice a jej význam: Prečo je oknom do duše?

Ďaľšie nápady na vašu vysnívanú glamour svadbu

glamour svadba

Zdroj: pinterest/thesoutherncaliforniabride.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/Bri Marieee!

glamour svadba

Zdroj: pinterest/wedluxe.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/rachelaclingen.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/genevievenisly.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/insideweddings.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/rachelaclingen.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/stylemepretty.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/etsy.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/glamourandgraceblog.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/elizabethannedesigns.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/modwedding.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/wedluxe.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/koyalwholesale.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/heyweddinglady.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/theknot.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/modwedding.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/lukeandcatsblog.com

glamour svadba

Zdroj: pinterest/bridalmusings.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 07.04.21 20:37

KS
karma
133.00

Svadba s nádychom luxusu :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní