Drevená tabuľa svadobných prianí: Netradičná kniha hostí, ktorú budeš chcieť

Drevená tabuľa svadobných prianí: Netradičná kniha hostí, ktorú budeš chcieť

Svadobná kniha hostí je skutočnou spomienkou na vašu svadbu. Okrem svadobných fotografií je práve táto kniha krásnou spomienkou na všetkých svadobných hostí, ktorí sa vašej svadby zúčastnili. No rovnako, ako prichádzajú rôzne svadobné trendy, tak menia sa aj trendy týkajúce sa práve knihy hostí. Spomínam si na nejednu svadbu, ktorej som sa zúčastnila. Už pár rokov dozadu bol zrazu strom s odtlačkami hostí na bielom plátne niečím výnimočným. Neskôr prišiel polaroid a tak sa kniha hostí opäť pozmenila. Okrem fotografie ste do knihy mohli mladomanželom napísať prianie alebo radu do života. A čo dnes? Dnes sa do popredia dostáva drevo a drevené knihy hostí, ktoré ani tak nie sú knihami.

Svadobná kniha hostí už nemusí predstavovať zviazané papiere do pevnej väzby. Forma a tvar tradičnej knihy hostí sa zmenila, aby zodpovedala meniacim sa svadobným trendom a vkusu mladomanželov (alebo skôr nevesty?).

Kniha sa mení, no účel ostáva rovnaký

Aj keď sa kniha hostí mení, jej účel je vždy a vždy aj ostane rovnaký – zachytiť mená a priania ľudí, ktorí sa skutočne zúčastnili svadby. Existuje mnoho kreatívnych spôsobov, ako tento cieľ dosiahnuť. A vôbec na to nebudete potrebovať papier, ale drevo.

Možno si poviete, že drevo sa skôr hodí na rustikálnu alebo prírodnú svadbu. No možno áno, ale čo sa týka knihy hostí, tak tá môže byť rôznorodá. A práve drevo sa v tomto núka ako skvelý materiál, ktorý bude neskôr skrášľovať aj váš príbytok. Je teda na vás, či zvolíte rám so sklom, do ktorého budú hostia vhadzovať srdiečka so svojimi menami a odkazmi, alebo drevené doštičky, ktoré budú napichovať na paličku. Poprípade si vyberiete kus dreva, ktorý neskôr môžete premeniť na kus nábytku.

Ak hľadáte inšpiráciu na svadobnú knihu hostí z dreva, tak nahliadnite do nasledujúcej galérie, ktorá je plná nápadov zozbieraných zo sociálnej siete Pinterest.

Pozri aj: Svadobná výzdoba pre cestovateľov: Ukážte na svadbe svoju vášeň

1 z 21

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Alexandra Semanová 28.09.19 18:17

AS
karma
-1.00

Neskutočne jedinečné a neopakovateľné tipy.

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 07.10.19 17:23

MM
karma
107.00

zaujímavé nápady

  • 0
Odpovedať

Lucia Kobíková 07.10.19 17:40

LK
karma
100.00

Pekné nápady :)

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 07.04.21 20:18

KS
karma
133.00

Zaujímavé inšpirácie :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní