Svadba v zimnom období s vianočnými prvkami: Ako ju naplánovať?

Svadba v zimnom období s vianočnými prvkami: Ako ju naplánovať?
  • 03.01.2020
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Ak plánujete hocijakú tematickú svadbu, je to pre všetkých zúčastnených o niečo väčšia radosť. Svadobná agentúra sa teší z toho, že sa konečne deje niečo zvláštne a výnimočné. Ručne vyrábajú dekorácie a robia všetko pre to, aby svadba ostala svadobnou a nezmenila sa na vianočnú párty. Cukrárka vám hneď navrhne hromadu pocukrovaných koláčikov a, samozrejme, červený red velvet koláčik. Vianočná svadba je výzvou pre všetkých a pre vás bude určite fantastickou rozprávkou, v ktorej budú znieť zvončeky.

Zaujme ťa: Ako si vybrať svadobné šperky, tak aby ladili k šatám?

Vianočná svadba

Zdroj: pinterest.com

Začíname...

Najpríjemnejší čas, kedy začať plánovať vianočnú svadbu, je niečo viac ako rok. Ide najmä o to, že dátumovo budete veľmi obmedzení. Ak chcete mať svadbu v kostole, prvý dátum, kedy vás oddajú, je 26. december. Aby ste vyfúkli pekný priestor všetkým, ktorí chcú organizovať povianočnú Štefanskú, musíte teda plánovať vopred.

Vianočná svadba

Zdroj: pinterest.com

Ale poďme k našim obľúbeným témam. Dekorácia, ozdoby, tlačoviny. Svadobné oznámenia sú prvým momentom, kedy dávate svojim hosťom vedieť radostnú novinu, že sa budete brať. Spoločne s dátumom svadby, na ktorý si majú ženy rezervovať kaderníka a muži vybrať oblek, dávate na známosť aj to, akú tému bude mať vaša svadba.

Vianočná svadba

Zdroj: pinterest.com

Svadobná výzdoba

Vianočnej svadbe bude vládnuť biela, červená a zelené vetvičky. Pracovať môžete aj s imelom, skvele sa bude hodiť do fotokútika, kde donúti páriky (viac aj menej zamilované) bozkávať sa a možno aj dostanú chuť na podobnú svadbu.

My sme pre vás objavili aj skutočne odvážnu svadobnú výzdobu v prírode. Ale vy si skôr nechajte zasnežené scenérie na fotenie. Apropo. Jednou z mála rekvizít, ktorú v lete nevyužijete, sú určite sánky. Či už tie ťahané koňmo alebo tie, do ktorých zapriahnete budúceho manželíka. Pokojne sa nechajte zviesť.

Vianočná svadba

Zdroj: pinterest.com

Svadobné cukrovinky a svadobná torta

Aby ste červenú dostali do čo najväčšieho počtu svadobných drobností, odporúčame náš milovaný korpus. Red Velvet (alebo červený zamat) je netypickým svojou farbou, ale aj tým, že sa plní krémovým syrom. My milujeme jeho chuť a k zasneženému počasiu sa navyše fantasticky hodí.

Vianočná svadba

Zdroj: pinterest.com

Svadobná kytica a doplnky pre nevestu

Svadobnú kyticu si môžete doladiť k šatám a ísť teda len po bielych kvietkoch. No treba myslieť aj na to, že v zime je ich výber pomerne obmedzený. Nám sa viac páčia vianočné kytice s červenými kvetmi a sviežou zeleňou, no výber je skutočne len na vás.

Vianočná svadba

Zdroj: pinterest.com

V zime budete potrebovať zahriať. Okrem svadobných šiat si teda môžete dopriať nejaký teplučký svetrík, kožúšok alebo aj romantickú čipku. Tá síce veľmi nezahreje, ale na svadobných fotografiách bude vyzerať skutočne rozprávkovo.

Neprehliadni: Zimné svadobné kytice: Aké kvety sú ideálne na zimnú svadbu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Jana Komadová 15.02.20 20:02

karma
100.00

Dcéra mala svadbu v januári bolo to krásne

  • 0
Odpovedať

Erika Semanová 20.02.20 16:57

ES
karma
-1.00

Aj svadba v zimnom období má svoje čaro.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 07.04.21 20:35

KS
karma
133.00

Svadba v zimnom období musí byť krásna a môže sa niesť v duchu blížiacich sa Vianoc. Svadobná výzdoba môže byť vo farbách zlatej, červenej a zelenej, sálu môžu zdobiť stromčeky a darčeky pre hostí môžu tvoriť nejaké ozdôbky na stromček, dá sa s takou svadbou pekne vyhrať :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní