Svadobné ponožky pre neho: Aj muži môžu mať svoj deň

Svadobné ponožky pre neho: Aj muži môžu mať svoj deň
  • 14.06.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Vy sa poznáte. Milujete sa, rešpektujete všetky svoje stránky a ak je partner trošku uletený, určite viete, že vás vždy niečím prekvapí. A čo tak prekvapiť jeho? Svadobné ponožky pre budúceho manžela a jeho družbovskú družinu? A prečo nie? Vybrať si môžete veselé ponožky so vzorom alebo s veselými nápismi.

Pozri aj: Svadobný smoking, oblek, frak alebo žaket: Ktorý je ten pravý?

bodkované a pásikové svadobné ponožky

Zdroj: pinterest.com

Prečo práve ponožky?

Svadobných vecí je veľa. Od svadobných šiat po svadobné ceruzky či svadobný toaletný papier (áno, aj ten je už dávno vynájdený). Ponožky sú časťou odevu, ktorú nie je veľmi vidieť. Znamená to, že ak podarujete veselé ponožky budúcemu manželovi a ten má dostatok odvahy, zmyslu pre humor a uletené veci, budete o tom vedieť len vy dvaja. Nikoho tak neurazíte ani nepohoršíte.

ponožky pre družbov

Zdroj: pinterest.com

Svadobné ponožky

Zdroj: pinterest.com

Ukážte ich fotografovi!

Ako sme na tomto webe už veľakrát konštatovali, veľmi veľa vecí robíme len kvôli fotografiám. Rekvizitu na fotenie si dokážeme urobiť takmer z čohokoľvek. Ponožky nebudú výnimkou. Najmä ak bude zladená celá družbovská družina.

farebné ponožky na svadbu

Zdroj: pinterest.com

farebné svadobné ponožky

Zdroj: pinterest.com

Nezabudnite na kvalitu

Možno vás zlákajú lacnejšie ponožky zo zahraničných webov. Proti nim (tým internetovým obchodom) nemáme nič. Aj my tam často nakupujeme a vždy nás poteší, keď po otvorení balíčka v ňom naozaj nájdeme to, čo sme si objednali.

Neprehliadni: Modrá svadobná výzdoba: Extravagantná a predsa romantická

Svadobné ponožky

Zdroj: pinterest.com

Kvalita ponožiek je veľmi dôležitá. Nielen preto, aby sa ponožky nepotrhali, ale tiež preto, aby ste si počas celého dňa voňali. Nie je nič horšie, ako ponožky, ktoré sú z umelých materiálov. Preto pri nákupe dávajte pozor.

oranžové ponožky na svadbu

Zdroj: pinterest.com

Ak už nakupujete online, poradíme vám, ako jednoducho skontrolovať, či je vlákno skutočnou bavlnou. Tá totiž horí bezo zbytku. Ak sa vám nitka z ponožky „zoškvarí“, teda sa z nej vytvorí akási gulička, vlákno je s najväčšou pravdepodobnosťou umelé. Vyskúšať môžete aj bambusové vlákno. To pomôže s reguláciou vlhkosti aj „vône“.

ponožky so superhrdinom

Zdroj: pinterest.com

Superhrdinovia alebo farby?

Detskí hrdinovia, hrdinovia dospelákov... kto sa v tom vyzná? Ak sa ale váš partner teší z takej recesie, prečo nie? Doprajte mu nielen veselé ponožky, ale dolaďte mu k nim aj manžetové gombíky. Ak úlet, tak nech je naozaj poriadny.

veselé svadobné ponožky

Zdroj: pinterest.com

ponožky pre ženícha

Zdroj: pinterest.com

Farebné ponožky uberú možno trošku formálnosti vašej svadbe, ale to nemusí byť na škodu. Najmä v prípade, ak je ženích trošku nervózny zo všetkých oficiálnych častí. Keď ho pochytí stres, pripomeňte mu, že na nohách má ponožky so Supermanom.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 06.04.21 20:01

KS
karma
133.00

Na svadobných fotografiách to vyzerá určite super a originálne :-D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní