Svadobný dáždnik: Romantický doplnok pre tvoje fotenie

Svadobný dáždnik: Romantický doplnok pre tvoje fotenie
  • 07.06.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Na svadobné fotenie si vyberáme krásne miesta, romantické aj zábavné rekvizity. Kvôli fotografiám lepíme na auto mladomanželské ŠPZ-tky, kvetinové ikebany a robíme bláznivé veci. Fotografi sa často kvôli tým najkrajším záberom váľajú po zemi či lezú po stromoch. Svadobný dáždnik je takmer strašidelný názov. Každá nevesta predsa dúfa, že dažďové mračná sa jej obradu vyhnú oblúkom. Pozrime sa ale na to, ako môže byť súčasťou svadobného fotenia.

družičky s dáždnikom

Zdroj: pinterest.com

Ak naozaj zaprší

Nevadí. To vám prší šťastie, láska, peniaze. Naozaj. My tomu veríme a pokojne môžete i vy. Ak by náhodou predsa len pár kvapiek počas vášho svadobného dňa padlo, využite to ako príležitosť na vytvorenie romantických a zaujímavých fotiek. Veď aj dážď môže byť romantický. Odporúčame siahnuť po transparentných dáždnikoch. Fotograf vás cez ne pekne uvidí a získate tak zaujímavé fotografie.

svadobný dáždnik

Zdroj: pinterest.com

Slnečníky

Aby sme trošku odohnali mračná nad svadobným webom, spomenieme aj bratrancov dáždnikov, ktorými sú slnečníky. Tie sú oveľa príjemnejšou témou. Okrem toho, že v horúcom počasí poskytnú fantastický únik pred slnečnými lúčmi, sú tiež veľmi elegantnou a skvelou rekvizitou na fotenie.

rekvizity na svadobné fotenie

Zdroj: pinterest.com

Čipkovaný dáždnik

Čipka je témou elegantných aj vintage svadieb. Hodí sa k romantickým nevestám aj k tým, ktoré plánujú tradičnú svadbu. Veď čipkárstvo bolo kedysi prvým skutočne sedavým zamestnaním, pri ktorom ženy trávili celé dni.

nevesty s dáždnikom

Zdroj: pinterest.com

vintage svadobné fotenie

Zdroj: pinterest.com

Dnes nám čipku vyrobia stroje, je cenovo dostupná a môže byť pevná aj elastická. Využíva sa teda aj na ozdobenie dáždnikov a my z toho máme veľkú radosť. Pri čipke sa teda nedá hovoriť o funkčnom dáždniku. Je to skôr taký slnečník s dierkami, úžasný na fotenie a, samozrejme, je vhodný aj ako dar pre svadobných hostí.

svadba na pláži

Zdroj: pinterest.com

Obrad vonku a slnečníky

Ak máte svadobný obrad v prírode, myslite na to, že počas slnečných dní sa budete musieť o svojich hostí postarať. Samozrejmosťou by mal byť nápojový stôl s vodou, limonádami a nealkoholickými verziami obľúbených drinkov. K nim určite pridajte zopár slnečníkov, ktoré môžete rozmiestniť na stoličky alebo ich zhromaždite do stojanu, odkiaľ si ich hostia môžu zobrať.

vintage svadobné dáždniky

Zdroj: pinterest.com

A vejáre – na tie celkom iste nezabudnite. Budú sa hodiť počas obradu aj po tancovaní na svadobnej oslave.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Erika Semanová 11.08.19 15:40

ES
karma
-1.00

Svadobný dáždnik - super nápad.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 06.04.21 19:58

KS
karma
133.00

Jedine iba ak prší, inak mi to príde trošičku gýčové :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní