Najhoršie svadobné faux pas: Toto na svadbe určite nerob!

Najhoršie svadobné faux pas: Toto na svadbe určite nerob!
  • 17.08.2019
  • Michaela Kožáková

Leto a jeseň patria medzi najkrajšie obdobia pre uskutočnenie svadby. A takisto pre pozvánky ku svadobnému stolu. Byť hosťom na svadbe nie je len o zábave a najedení sa do prasknutia. Vyžaduje si to znalosť etikety, dochvíľnosť, zmysel pre detaily a štýl. Takisto je to aj drahá záležitosť, keď máte veľa kamarátok, ktoré sa rozhodli vydávať, no a vám príde pozvánka na osem svadieb. 

Svadby sú veľkou udalosťou, ktorej naplánovanie trvá niekoľko mesiacov. Ale vždy sa nájde niekto, kto svojím správaním alebo činmi svadbu okorení a pripraví mladomanželom a hosťom zážitok, na ktorý budú ešte dlho spomínať. 

Nebuďme neslušní

Opiť sa pod obraz boží, predvádzať kung-fu na tanečnom parkete alebo flirtovať so ženíchom? Riešiť s partnerom pred všetkými svadobčanmi včerajšiu večernú hádku o ponožkách na pohovke? Sedieť v kostole počas obradu v slnečných okuliaroch? Fotenie so zapnutým zvukom alebo bleskom? Zabudnúť mená nevesty a ženícha? Toto je len niekoľko príkladov z nevhodného správania. Pred tým, ako sa zúčastnite ďalšej svadby, prečítajte si o najväčších faux pas, ktorým by sme sa mali všetci na svadbe vyhnúť.

Pozri aj:  Ako zvládnuť svadobný deň: Tipy, ktoré nenájdeš vo svadobných magazínoch!

1 z 9

Chytanie svadobnej kytice

Poznáte ten zvyk: nevesta hodí svadobnú kyticu a to slobodné dievča, ktoré ju chytí, sa do roka a do dňa vydá. Nezabúdajte, že je to len zvyk. Nemusíte kvôli tomu, aby ste tú kyticu chytili, vybiť zub sesternici alebo zhodiť na zem ďalšiu vydaja súcu družičku. Nie je to americký futbal. Nebuďte agresívne. Nechajte kyticu letieť v smere, v ktorom ju nevesta hodila. Nestrkajte sa, nehádžte sa po nej, nebuďte nezdvorilé. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní