Modré svadobné doplnky: Niečo modré, čo ti v deň D nesmie chýbať!

Modré svadobné doplnky: Niečo modré, čo ti v deň D nesmie chýbať!

Modrá farba je so svadbami spájaná už po celé stáročia, a to vďaka jednej krásnej tradícii, ktorú poznajú azda všetky nevesty. Niečo nové, niečo staré, niečo požičané, niečo darované a niečo MODRÉ – to všetko má neveste priniesť šťastie v deň D. Za honbou po niečom modrom dokážu nevesty prehľadať milióny webových stránok a prejsť množstvo obchodov, kým to skutočne nájdu. Najčastejšie však siahajú po podväzkovom páse – či už v modrej farbe alebo s modrou stuhou. Takýto doplnok nerozbije nežný biely vzhľad nevesty. Je totižto šikovne ukrytý pod svadobnými šatami, a tak je v podstate neviditeľný.

Na druhej strane však platí, že nevesty nemusia siahať len po podväzkovom páse. Je niekoľko ďalších skvelých možností, ako mať vo svadobný deň na sebe niečo modré a dodržať tak tradíciu. Zaujímavým spôsobom je vtiahnutie modrej stuhy do lemu svadobných šiat, poprípade tie odvážnejšie alebo šikovnejšie si môžu vyšiť na šaty meno svojho snúbenca – pokojne len na ich lem aby to nebolo až tak viditeľné.

Niečo modré na svadbe

Uprednostňujete niečo iné, čo bude jemné a viditeľné aj pre svadobných hostí? Tak v tom prípade omotajte okolo svojej kytice kúsok hodvábnej stuhy. Pre tie odvážnejšie, ktoré sa neboja byť trošku výstrednejšie, odporúčame siahnuť po modrých svadobných topánkach, v ktorých vkročíte a s ľahkosťou sa pretancujete do manželského života.

Keďže sa vraví, že družičky sú akýmsi doplnkom pre nevestu, tak ich môžete obliecť do modrých svadobných šiat. Aj keď niečo modré nebudete mať priamo na sebe, stále sa to počíta. Modrá môže byť aj vaša svadobná bielizeň alebo dokonca nejaký ornament v modrej farbe vám môže spraviť na nechtoch vaša manikérka alebo pedikérka.

V poslednom rade spomenieme ešte doplnky v podobe šperkov. Ak teda neviete, čo modré zakomponovať do svojho svadobného looku, tak vždy môžete siahnuť po šperku. Či už náramok, náhrdelník alebo náušnice – každé z toho môže mať jemne modrý akcent alebo modrý kamienok. Nehovoriac o tom, že aj do svojho účesu môžete modrý doplnok zakomponovať tiež.

Prezrite si nasledujúcu galériu a nechajte sa „niečím modrým“ inšpirovať.

Odporúčame: Udržateľnosť a ekologické svadby: Najnovší trend pre rok 2021

1 z 25

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní