Svadobná bunda: Tomuto trendu určite podľahneš i ty!

Svadobná bunda: Tomuto trendu určite podľahneš i ty!
  • 02.10.2020
  • Michaela Kožáková

Leto a jeho horúce letné večery sú už dávno za nami. Prichádzajú chladné mesiace charakteristické sychravým počasím, studeným vetrom, náhlymi búrkami a nízkymi teplotami. I s takýmto elementom sa nevesta musí popasovať, ak si naplánovala jesennú či zimnú svadbu. A ,samozrejme, elegantne a s vkusom. Vhodnou voľbou sú romantické bolerká, jemné šále alebo dramatické plášte, vďaka ktorým je nevesta krásna i chránená pre chladom. A čo by ste povedali na takú svadobnú bundu? Áno, dobre čítate. Ak sa vám tento nápad celkom nepozdáva, čítajte ďalej a nechajte sa presvedčiť. 

Univerzálne, praktické, štýlové

Svadobné bundy sú jedným z najhorúcejších trendov tohto roku a nevesty v nich vyzerajú naozaj skvele! Hodia sa k akémukoľvek typu šiat. Čipkované, kožené, rifľové, plátené – všetky z nich krásne podčiarkni celkový vzhľad. Sú praktickým, trendovým a univerzálnym doplnkom pre všetky nevesty, ktoré sa vydávajú počas studených mesiacov. Okrem toho i na svadobných fotografiách vyzerajú veľmi vkusne. 

Najlepšie na tom je, že si ich môžete vyrobiť i samy. Milé nevesty, pozdvihnite štetce, nakúpte farby na textil, šablóny, vytiahnite zo šatníka vašu obľúbenú rifľovú bundu alebo si choďte jednu kúpiť a pustite sa do výroby originálneho kúsku, ktorý vám bude tiež peknou spomienkou na váš veľký deň. 

Takúto bundu s nápisom, ozdobami, dátumom vašej svadby, menami môže mať i ženích alebo do nich môžete obliecť i vaše družičky. Zapáčili sa vám? Nechali by ste sa nahovoriť? Prezrite si našu galériu nižšie a nechajte sa inšpirovať.

Pozri aj: Svadobný účes pre nevestu s drdolom v hlavnej úlohe: Najkrajšie inšpirácie pre trendy dámy

- Svadobná bunda
1 z 16

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

jarná svadba
jesenná svadba
zimná svadba
Svadba
svadobné šaty

Čo čítajú ostatní