Svadobné šaty s balónovými rukávmi: V roku 2022 im možno neodoláš!

Svadobné šaty s balónovými rukávmi: V roku 2022 im možno neodoláš!

Móda je plná nostalgie. Čo bolo kedysi v móde, dnes už v móde byť nemusí, no o pár rokov sa opäť môže dostať na výslnie a ohúriť kohokoľvek na svete. V 70. rokoch boli trendy boho šaty, ktoré sa opäť hlásia o slovo a získavajú si srdcia mnohých neviest, a to už zopár rokov. Dnes sa opäť o slovo hlási trend z 80. rokov, a to predovšetkým svadobné šaty s nazberanými rukávmi (s balónovými rukávmi). Svadobné šaty princeznej Diany sú späť a sú elegantnejšie ako kedykoľvek predtým. Nadupané rukávy, balónové manžety a nafúknuté ramená budú vládnuť svadobným priemyslom v budúcom roku.

Nie je to však tá stará verzia svadobných šiat, aké môžeme vidieť aj na svadobných fotkách našich rodičov. Nie je to tá stará škola! Svadobné šaty s balónovými rukávmi sa dnes predstavujú v modernejšej a sofistikovanejšej verzii, ktorá osloví o niečo viac. Síce sú takéto svadobné šaty inšpirované róbami minulých storočí, módni dizajnéri im v súčasnej dobe dodali štipku modernosti, ktorá s takýmto retrom štýlom dokonalo ladí.

Popravde, dizajnéri uvádzajú, že ide o trend, ktorý bude nadčasový a ktorý bude na budúce nevesty pôsobiť sviežo. Údajne, ak existuje niečo, čo nikdy nevyjde z módy, tak je to výrazný prvok. A práve nafúknuté rukávy sú tým prvkom, ktorý je romantický a okúzľujúci zároveň. Šaty už samé osebe dokážu zaujať natoľko, že nemusíte voliť žiadne okázalé doplnky, ktoré by šaty doladili do posledného detailu.

Svadobné šaty s objemnými rukávmi

Na prvý pohľad môžu takéto šaty pôsobiť ako princeznovské šaty z Disney rozprávok, avšak môžete sa v salónoch poobzerať po jemnejšej variácii s miernejšou dávkou objemu. Svadobné šaty sú však prispôsobené mnohým štýlom a vyrábajú sa z rôznych materiálov, čo môže potešiť nejednu nevestu. Ak preferujete boho štýl, tak voľte svadobné šaty s dlhým rukávom, ktorý môže byť jemne „napufkaný“. Ak ste odvážnejšie a preferujete skôr niečo vyzývavejšie, tak voľte svadobné šaty so spustenými objemnými rukávmi, ktoré odhalia vaše ramená.

Štýlov svadobných šiat je mnoho, stačí si teda len vybrať to, čo sa páči vám. Nechajte sa teda inšpirovať nasledujúcou galériou

- Svadobné šaty s objemnými rukávmi
1 z 18

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
svadobné šaty

Čo čítajú ostatní