Perly nielen ako šperky: Najdokonalejšie svadobné doplnky, ktoré chceš

Perly nielen ako šperky: Najdokonalejšie svadobné doplnky, ktoré chceš

Vždy rady sledujeme, ako sa po mólach prechádzajú dámy v krásnych svadobných róbach a dizajnéri tak predstavujú svoje nové svadobné kolekcie na nasledujúcu sezónu. Je to dokonalý pohľad na toľkú krásu pokope. Je tu však aj ďalší prvok, ktorý milujeme a na ktorý nedáme dopustiť – svadobné doplnky. A práve ani na doplnky nebude tento rok núdza. Od pokrývok hlavy cez svadobné závoje až po svadobné rukavičky, túto svadobnú sezónu budeme sledovať kreativitu neviest a ich voľbu pri výbere doplnkov.

Kolekcie na jar 2022 sú bohaté na svadobné doplnky. V niektorých prípadoch sa na piedestáli držia svadobné doplnky z minulých sezón, čo je dôkazom toho, že tieto doplnky dokážu obstáť aj v skúške časom. Napríklad také svadobné čelenky – či už kvetinové čelenky, korunky alebo diadémy, to dokáže mnohé nevesty nadchnúť už niekoľko rokov. K ním sa však v tomto roku pridávajú svadobné doplnky z perál, priesvitný plášť, opasky, slnečné okuliare, kvetinové závoje i visiace náušnice.

perlová čelenka

Zdroj: Shutterstock®

Svadobné doplnky z perál alebo perly v centre pozornosti

Pred niekoľkými sezónami sme ich videli preniknúť do návrhov svadobných šiat a teraz tento drahokam prenikol aj do sveta doplnkov. V prvom rade môžeme hovoriť o perlových náušničkách, ktoré sú nenápadné a vkusné zároveň. Perly však môžete začleniť aj do svojho svadobné účesu, a to prostredníctvom perlových vlasových doplnkov. Napríklad voliť môžete svadobnú čelenku posiatu perlovými kamienkami, vlasovú aplikáciu s perlami alebo len jednoducho sponku obohatenú o malinkú perlu.

Budete voliť svadobný závoj, ktorý obohatí váš účes i celý svadobný look? Tak v tom prípade siahnite po perlovom svadobnom závoji, na ktorom sú prišité malé perly. Na slnku budú hádzať krásne odlesky. Uvažujete nad menším detailom? Tak potom spomínaný opasok môže byť tým pravým orechovým pre vás. Úzky opasok, ktorý zvýrazní váš pás a siluetu je skvelou voľbou, obzvlášť ak bude posiaty perlami. Vhodnou voľbou sú aj rukavičky alebo samotné svadobné šaty s perlami. Čo si vyberiete?

- Perlové doplnky pre nevesty
1 z 18

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní