Trendy svadobné šaty, z ktorých nevesty šalejú: Oslovia aj teba?

Trendy svadobné šaty, z ktorých nevesty šalejú: Oslovia aj teba?

Pokiaľ ide o svadobné trendy, tak tie nepoznajú hraníc vesmíru. Zažili sme vzostup svadobných šiat v pistáciovej farbe alebo čiernych svadobných šiat. V čase pandémie boli žiadané skôr mikrosvadby len so svedkami a tými najbližšími. Veď v podstate situácia ani nedovoľovala väčšie svadobné hostiny a oslavy. Nedávne trendy mileniálov priniesli niečo nové, čo tu možno doposiaľ nebolo. Svoju lásku k astrológii, znameniam zverokruhu i horoskopom posúvajú ešte ďalej. K oblohe, čím konvenčné svadobné šaty získavajú trochu viac lesku a nový vzor, ktorý je na svadobných šatách žiadaný. Milé nevesty, objavte spolu s nami kozmické svadobné šaty.

Kozmické svadobné šaty

Ide v podstate o svadobné šaty, ktoré majú nebeský nádych. Sú zvýraznené splývavým tylom podobným oblakom a zdobené mesiacmi, hviezdami či inými drobnosťami, ktoré pripomínajú nočnú oblohu. Podľa údajov Pinterest-u dokonca vzrástlo vyhľadávanie týchto svadobných šiat o 180 %, čo naznačuje, že v tomto roku ich budeme vídať na mnohých nevestách, ktoré milujú všetko nadpozemské, teda všetko, čo sa nachádza na nočnej oblohe.

Podobné vzory vyzerajú krásne na bielych svadobných šatách, no pokojne sa môžete aj odviazať. Moderná doba dovoľuje nevestám siahať aj po iných farebných svadobných šatách. Napríklad zlaté alebo strieborné hviezdy, mesiace či kométy budú božsky vyzerať aj na svadobných šatách v ružovej farbe alebo vo farbe šampanského. Je neuveriteľné, aké sú dnešné možnosti pri výbere svadobných šiat. Nebojte sa teda odviazať. Zvoľte aj vy namiesto klasických svadobných šiat s flitrami alebo s perlami práve takéto kozmické svadobné šaty a premeňte sa aspoň na chvíľu na stred nášho vesmíru.

Pozri aj: Svadobné šaty na jedno rameno: Elegantný kúsok pre náročnejšie nevesty

- Kozmické svadobné šaty
1 z 19

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné šaty

Čo čítajú ostatní