TOP farby svadobnej výzdoby pre rok 2022: Ktorú si vyberieš?

TOP farby svadobnej výzdoby pre rok 2022: Ktorú si vyberieš?

Jednou z prvých vecí pri plánovaní svadby, ktorú musíte urobiť, je vybrať si farebnú paletu a ústrednú farbu vašej svadby. Vami zvolená paleta totižto ovplyvní množstvo ďalších aspektov – od dekorácii a kvetov až po výzdobu svadobnej sály. Výber základnej farby však nemusí byť taký jednoduchý, pretože spektrum farieb je naozaj široké. A hlavne, dôležité je radiť sa o všetkom so svojim partnerom a dôjsť k nejakému konsenzu dvoch ľudí môže byť náročné.

Podľa svadobných odborníkov by ste mali voliť predovšetkým také farby, ktoré vás charakterizujú a prirodzene sa nachádzajú vo vašom šatníku či vo vašej domácnosti. Ak spolu s partnerom už bývate nejakú tú dobu v jednej domácnosti, o to jednoduchší bude pre vás výber farby na svadbu, respektíve pre vašu svadobnú výzdobu. Poobzerajte sa okolo seba a vyberte takú farbu, ktorá sa páči obom. Je totižto dôležité, aby ste zostali sami sebou počas celého procesu plánovania svadby a rovnako aj počas celej svadobnej hostiny. Vyberte farebnú paletu podľa toho, aký dojem vo vás vytvorí a zanechá.

Farby svadobnej výzdoby – čo bude žiadané?

Ak potrebujete trochu poradiť, odborníci zostavili zoznam 3 farieb alebo farebných paliet, ktoré budú vládnuť vo svadobnom priemysle v tomto roku. Trochu nám to teda uľahčili, tak sa poďte inšpirovať tipmi, vďaka ktorým bude vaša svadobná hostina nezabudnuteľná a okúzli aj svadobných hostí.

Pozri aj: Svadobné šaty na jedno rameno: Elegantný kúsok pre náročnejšie nevesty

- Svadobná výzdoba
1 z 3

Neutrálne farby

Väčšinou páry siahajú po neutrálnych farbách, ako je biela a krémová, ktoré kombinujú so zelenými odtieňmi. Pokiaľ budete voliť aj vy takéto neutrálne farby, nechajte vo výzdobe vyniknúť kvety, ktoré výzdobe dodajú hĺbku a rozmer. Neutrálne farby sú ideálne na svadby, ktoré sa konajú koncom leta alebo začiatkom jesene.

Neprehliadni: Svadobná výzdoba vo farbe Very Peri: Poteší hostí aj družičky


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná výzdoba

Čo čítajú ostatní