Romantický svadobný účes pre nevestu s dlhými vlasmi

Romantický svadobný účes pre nevestu s dlhými vlasmi

Hľadáte dokonalú konečnú úpravu vášho svadobného vzhľadu? Tak ste ju dozaista našli. Stavíme sa, že ste už dávno premýšľali nad svadobnými šatami, doplnkami, závojom, ale nad svadobným účesom nie. A pritom je to ďalšia tá povestná čerešnička na torte, ktorá o vás dokáže veľa vypovedať. Napríklad vlasy vypnuté do drdola môžu o vás vypovedať to, že máte radi veci pod kontrolou a nič nenechávate na náhodu. Rozpustené a jemne navlnené vlasy zase môžu byť znakom bezstarostnosti vašej osobnosti.

Ale na druhej strane, každej z nás sa páči niečo iné a vybraný účes vôbec nemusí byť odrazom vašej osobnosti. Jednoducho môže len doplniť váš svadobný výzor. Odborníci totižto tvrdia, že svadobný účes by mal v prvom rade ladiť so svadobnými šatami. Ak chcete upútať na detail na chrbte, tak zvoľte účes s vyčesanými vlasmi. Naopak, ak nechcete upriamiť pozornosť na vaše pozadie, tak si nechajte vlasy rozpustené. Je teda len na vás, čo si zvolíte. Inšpirácií na svadobné účesy pre nevesty je nespočetné množstvo. A je jedno, či máte vlasy dlhé, polodlhé alebo krátke. So všetkými sa dá kúzliť.

Svadobný účes pre nevesty s dlhými vlasmi

Ak ste sa rozhodli pre účes s rozpustenými vlasmi, tak sa inšpirujte tým vo videu vyššie. Ak sú vaše vlasy riedke, tak neváhajte siahnuť po klipoch alebo vlasových príčeskoch – vďaka ním bude účes pôsobiť objemnejšie. Základom je jemne vlasy navlniť a potom s nimi pracovať.

Aby ste dosiahli romantický vzhľad, tak sa nebojte siahnuť aj po rôznych vlasových doplnkoch, ktoré sa do účesu dajú ľahko zakomponovať. Či už to bude nejaká spona, kvety alebo práve retiazka s kamienkami a inými aplikáciami, účes bude pôsobiť honosnejšie.

Výhodou účesu vo videu je, že si ho môžete vyskúšať spraviť aj z polodlhých vlasov. A ak si trúfate, tak sa do jeho prípravy môžete pustiť aj samé. Nezabudnite si ho však pred svadobným dňom poriadne natrénovať. Základom úspechu pri jeho tvorbe je aj jemné rozstrapatenie a spustenie pramienkov, ktoré pôsobia leda-bolo, ale zároveň vytvorenému vrkoču pridávajú na objeme.

- Anketa

ZAUJAL VÁS TAKÝTO SVADOBNÝ ÚČES?

Odpovedalo 27 ľudí  

Áno, je nádherný!
93%
Ani moc nie!
7%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný účes

Čo čítajú ostatní