Strieborno-sivá svadobná kombinácia: Elegancia v jednom tóne

Strieborno-sivá svadobná kombinácia: Elegancia v jednom tóne
  • 18.06.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Sivú farbu vídavame vo svadobných výzdobách stále častejšie. Jednoducho sa kombinuje so striebrom, ktorého máme na stole veľa. Vyskytuje sa na rôznych svietnikoch, podložkách a vázach a, samozrejme, aj príbory a rôzny inventár na stole bývajú vo farbe striebra. Kontrastom k takejto výzdobe sú biele obrusy, návleky na stoličky alebo aj samotné biele stoličky. Strieborno-sivá svadobná kombinácia využíva aj elementy vyrobené z cementu, transparentné stoličky a doplnky a tiež štrasové ozdoby.

Zaujme ťa: Ľalia vo svadobnej výzdobe: Krásna, ale aj veľmi voňavá

svadobný oblek

Zdroj: pinterest.com

Strieborné svadobné oznámenia

Rozdiel medzi sivou a striebornou farbou je zjavný napríklad pri výbere a výrobe svadobných oznámení. Použiť na ne môžete strieborné písmo, ktoré sa vyrába fóliovou technikou a je lesklé alebo matné písmo v sivej farbe. Rovnako môžete pracovať s výberom papiera. Ten môže byť matný alebo lesklý a ligotavý a vtedy ho označíme za strieborný.

svadobné oznámenie

Zdroj: pinterest.com

Svadobná kytica

Vrcholom elegancie a luxusu sú kytice zo štrasových ozdôb. Vyrábajú sa ručne, môžu byť vyskladané len zo štrasu, prípadne môžu obsahovať aj šité kvietky alebo rôzne iné ozdoby, prípadne šperky.

svadobná kytica

Zdroj: pinterest.com

Látkové kytice, ktoré sú vytvorené zo saténových kvetov, sú tiež vyrábané ručne. Každý kvietok je extra ušitý a spojený do kytice. Aj tieto kytice sa ale často zdobia štrasovými doplnkami a kamienkami.

svadobná výzdoba

Zdroj: pinterest.com

Pri strieborno-sivej kombinácii však nemusíte mať len neživé kytice. Pokojne si doprajte kyticu svojich snov. Nezabudnite ale na to, že farby kvetov by mali byť zachované v jemných pastelových farbách.

svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com

Svadobná výzdoba

Strieborno-sivá svadobná výzdoba si vyžaduje biele kvety. Môžete si trošičku uletieť do ružovej, ale strieborná je jednoducho tvrdohlavá. Miluje biele a luxusné kvetinové dekorácie a pýta si k nim doladiť biele sviečky a drobné strieborné elementy.

Neprehliadni: Vegetariánske svadobné menu: Ako ho zostaviť tak, aby naozaj chutilo?

svadobná výzdoba

Zdroj: pinterest.com

výzdoba

Zdroj: pinterest.com

Svadobná torta

Biela alebo sivá. Pri cukrovinkách sa vyhnite štrasovým ozdobám a strieborným cukríkovým posýpkam. Na tortu patrí len elegancia. Napríklad hladká saténová stuha alebo biele kvety, ktoré sú súčasťou výzdoby.

candy bar

Zdroj: pinterest.com

svadobná torta

Zdroj: pinterest.com

Svadobné šaty a doplnky

Ak milujete ligot, určite ste si ho dopriali aj na svojich svadobných šatách. Veď svadobná výzdoba by mala odrážať vašu predstavu a to, čo sa vám páči. Štrasové svadobné šaty musia byť ušité kvalitne a pri skúške šiat dávajte pozor na to, aby sa vám šaty nezachytávali samé o seba.

svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com

svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com

Ak ste „štrasová nevesta“, ktorá (rovnako ako my) miluje všetko, čo sa ligoce, dúfame, že sme vás aspoň trošku inšpirovali. Nezabudnite, že na vašej svadbe nesmie chýbať váš osobitý štýl. Sme si isté, že bude dokonalá.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní