Candy bar na svadbe: Sladké potešenie pre svadobných hostí

Candy bar na svadbe: Sladké potešenie pre svadobných hostí
  • 16.11.2022
  • Beáta Hnátová

Zunovali sa vám typické svadobné koláče? Radi by ste skúsili na svojej svadobnej hostine niečo nové? Tak potom je tu pre vás Candy bar. Táto novinka sa začína pomaly objavovať aj na slovenských svadbách, pričom rýchlo naberá na popularite. Niekedy sa môžete stretnúť aj s pojmom Cake bar či Sweet table, no je jedno, ako tento kútik pomenujete, jeho princíp je stále ten istý. Chceli by ste skúsiť aj vy túto sladkú novinku? Tak čítajte ďalej!

Čo je Candy bar

Ak by ste tento názov len jednoducho preložili, išlo by o sladký bar. V praxi ide totiž o vyberané sladkosti a zákusky, ktoré sú podávané formou bufetových stolov. Ak viete, že vaši hostia zbožňujú sladké, určite si ich týmto sladkým bufetom získate. Je už len na vás, či touto možnosťou nahradíte tradičnú verziu so svadobnými koláčmi na každom stole alebo ich využijete obe. Mali by ste však pamätať aj na svoj rozpočet a prispôsobiť mu množstvo podávaných sladkostí.

Bude sa ti páčiť: Deti na svadbe: Prezradíme ti, ako si ju užiť aj s tými najmenšími

Chutné zákusky na svadbe

Zdroj: autorka článku

Sladkosti sú základ

Najdôležitejším prvkom takéhoto Candy baru sú, samozrejme, sladkosti. Na ich výbere si dajte poriadne záležať a dbajte na to, aby bol výber naozaj pestrý. Medzi bežné cukrovinky, ktoré môžete zaradiť, patria lízanky, cukríky či žuvačky. Pravý Candy bar však ponúka oveľa viac. Pri pohľade naň neviete, či sa máte skôr pustiť do tartaletiek, ovocných pien, tartov či brownies. Medzi malé chutné jednohubky skúste zaradiť aj makrónky, donuty či profiterolky.

Aj oči by jedli

To, že vnímame jedlo všetkými zmyslami, platí pri cukrovinkách dvojnásobne. Preto si dajte pri dekorovaní Candy baru naozaj záležať. V špecializovaných obchodoch nájdete vychytané doplnky, tematické sladkosti či pomôcky na servírovanie. Správne nadizajnovaný Candy bar presvedčí aj zarytých odporcov cukru, aby k nemu pristúpili, obdivovali ho a neodolali. S tými správnymi doplnkami premeníte tento sladký kútik na neodolateľné miesto, ku ktorému pobežia hneď po večeri všetci. Nielen deti.

Odporúčame: Svadobná výstava Košice 2018: Čo všetko sme na nej zažili?

Chutné donuty na svadbe

Zdroj: autorka článku

Chcete zaujať? Skúste upgrade!

Ak chcete vystúpiť z davu, pretože si myslíte, že Candy bar je už regulérnou záležitosťou každej svadby, skúste niečo nové. Upgrade môžete dosiahnuť napríklad zapojením cukrárenskej techniky. Zbožňujete čokoládu? Skúste čokoládovú fontánu a ulahodíte každému! Veď kto by nemiloval čokoládové fondue? Pripravte si nielen drevené špajdle, ale dostatok ovocia, syra či cukríky marshmallow! Teraz už len pripraviť sa – pozor – štart. Garantujeme vám, že sa za všetkým len tak zapráši.

Ďalšou alternatívou môže byť napríklad aj cukrová vata. V dnešnej dobe nie je žiadny problém kúpiť stroj na prípravu cukrovej vaty a nie je to ani finančne náročná investícia. Potom potrebujete iba cukor, cukrárenské paličky, cukrárenskú farbu alebo príchute. Tie sa zídu v prípade, že by ste chceli podávať aj iný, než klasický variant. Do tretice môžete skúsiť aj pukance, no tu opäť potrebujete zakúpiť stroj a nájsť niekoho, kto sa bude jeho príprave venovať.

Chutné dezerty na svadbe

Zdroj: autorka článku

Candy bar – sladkosti naozaj pre každého

V prípade typických svadobných koláčov nemáte toľko možností ulahodiť každému. No ak skúsite Candy bar, viete pripraviť sladké potešenie aj pre tých, ktorých telo netoleruje konkrétne potraviny. Môže ísť o múku, teda lepok, laktózu či iné alergény. Bezlepkové, bezlaktózové, vegánske alebo frutariánske varianty majú v tomto prípade zelenú. Skúste ľahké ovocné peny, suflé, ľadové sorbety alebo drene. Takto ulahodíte aj tým najnáročnejším hosťom.

Aktualizovaný článok: 16.11.2022

- Galéria
1 z 4
Candy bar na svadbe: Sladké potešenie pre svadobných hostí - TvojaSvadba.sk
Candy bar na svadbe: Sladké potešenie pre svadobných hostí - TvojaSvadba.sk
Candy bar na svadbe: Sladké potešenie pre svadobných hostí - TvojaSvadba.sk
Candy bar na svadbe: Sladké potešenie pre svadobných hostí - TvojaSvadba.sk

Zdroj: autorka článku

- Anketa

CHCELI BY STE NA SVOJEJ SVADBE CANDY BAR ALEBO STE SI HO UŽ OBJEDNALI?

Odpovedalo 194 ľudí  

ÁNO
73%
NIE
27%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Anna Vargová 30.11.18 12:21

AV
karma
100.00

Candy bar je pre mňa novinka, myslím si ale, že je praktickejší, ako zákusky na táckach, po stoloch.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní