Trojuholníkový svadobný oblúk a altánky: Dokonalosť na každej svadbe

Svadobný oblúk, oltár či altánok je krásnym doplnkom na každej svadbe. Je to niečo ako čerešnička na torte. Svadobný oblúk totižto môže svadbu spraviť špeciálnejšou, intímnejšou a nezabudnuteľnejšou. Nehovoriac o tom, že na svadobných fotografiách bude svadobný oblúk vyzerať jednoducho dokonalo.

Práve to je dôvod, prečo by ste nemali podceniť výber svadobného oblúka či altánku. Samozrejme, predtým než sa finálne rozhodnete, zvážte štýl a tému vašej svadby. Svadobný oblúk totižto by mal byť zladený práve s celkovou tematikou vašej svadby. Avšak, ak chcete svojím svadobným oblúkom trochu vyniknúť, voľte kruhový alebo trojuholníkový svadobný oblúk. Poďte sa spolu s nami pozrieť na najúžasnejšie nápady svadobných trojuholníkových oblúkov!

Svadobný oblúk na svadbe v boho štýle

Plánujete svadbu v bohémskom štýle? Tak v tom prípade trojuholníkový svadobný oblúk bude pre vás ideálnou voľbou. Drevený alebo kovový trojuholníkový svadobný oblúk ozdobte kvetmi, pampovou trávou, pierkami a množstvom zelene.

Dekorácie v tomto prípade by mali byť umiestnené na vrchole oblúka alebo na jeho základni. Pokojne však môžete ozdobiť aj celý oblúk – je to len na vás. Pridať môžete rovnako aj umelú kožušinu, záclonu, čipku, pod oblúk koberček, ktorý boho štýl svadby zdôrazní. Nezabudnite aj na lapač snov a makramé, ktoré je tou najkrajšou boho dekoráciou.

Pozri aj: Moderná svadobná torta pre moderný pár: Zamiluješ sa do štvorcov?

svadobný oblúk

Zdroj: pinterest.com/santeeventsmn/

Svadobný oblúk na svadbe na pláži

Nikto nepovedal, že trojuholníkový svadobný oblúk či altánok sa hodí len na boho svadbu. Takýto oblúk je ideálny aj na svadbu na pláži. Máte naplánovanú svadbu v zahraničí a priamo pri mori? Tak v tom prípade trojuholníkový svadobný oblúk dozdobte kvetmi, zeleňou a mušľami. Dokonalá romantika pri západe slnka a morských vlnách v kombinácii so svadobným oblúkom je zaručená.

Neprehliadni: Nádherné svadobné torty zdobené levanduľou: TOP inšpirácie

svadba na pláži

Zdroj: pinterest.com/junebugweddings/

Svadobný oblúk na svadbe v glam štýle

Svadba v glamour štýle, ale aj záhradná svadba môže vyniknúť vďaka svadobnému oblúku. Ten však dozdobte kvetmi a množstvom zelene. K oblúku môžete položiť vysoké alebo nižšie vázy s kvetmi, ale aj sviečky.

glam svadba

Zdroj: pinterest.com/weddingingreece/

Svadobný oblúk na svadbe v rustikálnom štýle

Drevený svadobný oblúk rozhodne nemôže chýbať na svadbe v rustikálnom štýle. Stačí len trochu zelene, poprípade aj seno a o zátišie na svadobné fotenie máte postarané.

Odporúčame: Kvetinové korunky na každé ročné obdobie: Ktorú si vyberieš?

svadobné dekorácie

Zdroj: pinterest.com/elegantwinvites/

doplnky na svadbu

Zdroj: pinterest.com/rootsflowersandevents/

svadba

Zdroj: pinterest.com/junebugweddings/

svadobné doplnky

Zdroj: pinterest.com/junebugweddings/

boho svadba

Zdroj: pinterest.com/gws/

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE