Nádherné svadobné torty zdobené levanduľou: TOP inšpirácie

Nádherné svadobné torty zdobené levanduľou: TOP inšpirácie

Prechádzka levanduľovými poľami, vrecúška plnené levanduľou i levanduľová farba vo svadobnej výzdobe dokáže očariť. Ak ste milovníčkou práve tejto bylinky, tak ju dozaista musíte zakomponovať aj do svojej svadobnej výzdoby. Ak ste ešte len v štádiu plánovania svojej vysnívanej svadby, tak sa nechajte okúzliť touto rastlinou, pre ktorú sú typické malinké fialové kvietky voňajúce naďaleko.

Vraví sa, že levanduľa je jednou z najvoňavejších hviezd leta. Zvyčajne kvitne od polovice júna do augusta, avšak šikovné kvetinárky s dobrými kontaktmi ju dokážu zohnať aj v tomto jarnom období. Ide o úžasnú aromatickú rastlinu s tenkými zelenými stonkami a už spomenutými fialovými kvetmi.

Pozri aj: Je svadobný koordinátor dôležitý pomocník alebo zbytočný luxus?

Levanduľa na svadobnej torte

Ak plánujete svadbu koncom jari, v lete alebo začiatkom jesene, levanduľa bude krásnou ozdobou a doplnkom svadobných kytíc. Pokojne ju však zakomponujte aj do svadobnej výzdoby. Krásne oživí kvetinové aranžmány na stoloch, no skvelá bude aj v drinkoch. Napríklad taký levanduľový sirup bude skvelou čerešničkou v drinkoch – či už alkoholických alebo nealkoholických.

Je to tiež ideálny kvet, ktorý môžete pridať do dizajnu svadobnej torty. Levanduľa je nielen jedlá, ale tiež dodá vzhľadu svadobnej torty krásnu farbu a zaujímavú štruktúru. Či už sa rozhodnete pridať len niekoľko vetvičiek alebo ju vmiešať napríklad aj do plnky svadobnej torty, vedzte, že nespravíte krok vedľa. Dokonca sa levanduľa hodí do viacerých svadobných štýlov, do ktorých ju hravo zakomponujete. Doladí rustikálny štýl, boho štýl, ale aj vintage či elegantný svadobný štýl.

Odporúčame: Ako na svadbu v glamour štýle? Čo na nej nesmie chýbať?

kvetinová torta

Zdroj: pinterest.com/sohailshabbir799/

Kvetinová svadobná torta

Už nejaký ten piatok je táto torta trendom letných svadieb. Majte na pamäti, že nič nepovie viac o letnej svadbe ako kvetinová svadobná torta. Avšak pozor, kvetinová torta, do ktorej sú kvety vtlačené. Medzi iné jedlé kvety môžete zakomponovať aj vetvičky levandule.

maľovaná torta

Zdroj: pinterest.com/soulcakeshop/

Maľovaná svadobná torta

Tento dizajn torty inšpirovaný výtvarným umením je naozaj majstrovským dielom. Elegancia sa snúbi so záhradnými vibráciami, s ručne maľovanými levanduľovými rastlinami vo viacerých odtieňoch maslového krému.

greenery svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/thegreatestadventurewed/

Levanduľová torta zapadne aj do greenery štýlu

Klasická biela svadobná torta je ideálna pre akúkoľvek tému, najmä ak je doplnená množstvom krásnej zelene. Tortu v greenery štýle môžete obohatiť práve o stonky levandule.

Inšpirujte sa aj ďalšími tipmi na svadobnú tortu s levanduľou

torta

Zdroj: pinterest.com/soulcakeshop/

svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/butternutlaneco/

levanduľová torta

Zdroj: pinterest.com/thepinkbride/

torta s levanduľou

Zdroj: pinterest.com/tracidevette/

torta na svadbu

Zdroj: pinterest.com/glamourandgrace/

rustikálna svadobná torta

Zdroj: pinterest.com/weddingwire/

elegantná torta

Zdroj: pinterest.com/CVBrides/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

fialová svadba
letná svadba
levandulová svadba
svadobná torta

Čo čítajú ostatní