Svadobná kytica v boho štýle: S týmito kvetmi budeš ako víla!

Svadobná kytica v boho štýle: S týmito kvetmi budeš ako víla!

Dôležitou súčasťou budúcej nevesty je okrem svadobných šiat aj svadobná kytica, ktorá sa stala neoddeliteľným doplnkom. Každý rok sa trendy v kyticiach menia a tak je to aj teraz. Ak je pred vami dlho očakávaná svadba a chcete byť originálna nevesta, ponúkame vám niekoľko tipov zo sveta dizajnérov. Svadobná kytica v boho štýle valcuje tohtoročnú sezónu.

Odporúčame: Už máš tú svoju? Svadobná pieseň pre rok 2018 čaká len na teba!

boho svadba

Zdroj: Shutterstock®

Nedbalá elegancia

Kytice, v ktorých je použité veľké množstvo zelene a sú obohatené o kvety stromov či lúčne kvety, sa na zahraničnom a domácom trhu stali veľkým trendom. Kytica môže pôsobiť divoko a chaoticky, ale presne taký je zámer. Tento jedinečný look je inšpiráciou z rokov 70-tych a nesie sa v štýle „boho“. Nielen svadobné kytice, ale aj svadobné torty či svadobné oznámenia prepadli tomuto dizajnu.

Myslíte na každý detail, preto kyticu prispôsobte vašej výzdobe alebo naopak. Rozhodnite sa pre jednu farbu a kombinujte ju v rôznych odtieňoch. Je dobré, ak sú farby zladené tón v tóne, aby všetko tvorilo akýsi celok. Siahnite napríklad po ultra fialovej farbe, ktorá je vyhlásená ako farba roka 2018.

Pozri aj: Veľký svadobný manuál pre hosťa: Ako nevyrobiť faux pas na svadbe?

kytica v boho štýle

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

prírodná svadba

Zdroj: Shutterstock®

Ak máte talentovanú kvetinárku, dokáže vytvoriť svadobnú kyticu, ktorá na prvý pohľad možno bude pôsobiť neusporiadane, ale finálny výsledok bude elegantný a jedinečný.

L♡VE by @angieandmarko Tag us & use #LOVEANDWILDHEARTS to be featured ♡

Príspevok, ktorý zdieľa Love & Wildhearts (@loveandwildhearts),


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní