Nečakaná voľba nevesty, ktorá dostala každého! V dôsledku pandémie si vybrala babky ako družičky

Nečakaná voľba nevesty, ktorá dostala každého! V dôsledku pandémie si vybrala babky ako družičky

Pandémia nás mnohých zaskočila, ale na druhej strane by sme mohli povedať, že nás aj veľa naučila. Niečo nám dala a niečo aj vzala. A pomerne vo veľkom zasiahla aj svadobný priemysel. V dobe, keď sa začal šíriť koronavírus ešte nik z nás nevedel, aké zmeny prinesie. Zrazu sme sa museli uskromniť a premýšľať nad menšími svadbami. Nad svadbami len so svedkami, bez všetkých hostí a svadobnej hostiny. Povedať si ÁNO len za prítomnosti 6 ľudí asi nie je to, po čom od mala snívame, ale kde sa dvaja ľúbia, nie sú žiadne prekážky.

Veľké plánovanie neobišlo ani Megan Kennedy a Thomasa Cahoona, ktorí spoločne plánovali veľkú svadbu. Rozposlali všetkým pozvánky, rezervovali autobusy, zabezpečili catering, vybrali si družbov a družičky. No s príchodom koronavírusu sa im sen o veľkej svadbe rozplynul ako obláčik. Pandémia totižto spôsobila, že museli svadbu odložiť alebo zredukovať počet hostí na svadbe na 15.  Napokon sa rozhodli pre menšiu svadbu, ale aj s družičkami. Megan totižto oslovila svoje staré mamy (80 a 90 ročnú), aby sa stali jej družičkami.

Najstaršie družičky na svadbe

Len 2 týždne pred ich svadbou sa zmenili nariadenia a tak museli zredukovať počet všetkých hostí na svadbe. V dôsledku toho tento počet minimalizovali len na najbližšiu rodinu, čo znamenalo, že sa ich svadby nemôžu zúčastniť žiadni priatelia, ba čo bolo horšie – ani družičky.

Nakoľko však babičky Megan sú v jej živote veľmi dôležité, obrátila sa práve na ne. Tie si spočiatku mysleli, že ide len o vtip a viac-menej im to prišlo nevhodné. Mysleli si totižto, že sú príliš staré na to, aby boli jej družičkami. Nakoniec však súhlasili. A aj keď nemali rovnaké šaty, ako to pri družičkách býva, mali rovnakú kyticu a kráčali uličkou v kostole spolu s nevestou.

Mladý pár si vďaka tomuto gestu vyslúžil veľký obdiv a rovnako aj veľkú pozornosť na sociálnych sieťach. Veď napokon, keď sa dvaja ľúbia, tak neexistujú žiadne prekážky!

- Anketa

AK BY STE BOLI V PODOBNEJ SITUÁCII, ROZHODLI BY STE SA ROVNAKO?

Odpovedalo 103 ľudí  

Určite ÁNO
54%
NIE, preložila by som svadbu
46%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Chromíková 27.03.21 19:11

MC
karma
109.00

Pekná myšlienka

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Svadba

Čo čítajú ostatní