Viva Magenta – Pantone farba roka 2023: Ako ju zakomponovať do svadby?

Viva Magenta – Pantone farba roka 2023: Ako ju zakomponovať do svadby?

Je tu nová horúca farba, ktorá je úplne iná ako žuvačkový alebo Barbie odtieň. Inštitút Pantone vybral pre rok 2023 farbu s názvom Viva Magenta 18-1750, čo je jasná, výrazná fuchsiovo-červená farba, ktorú inštitút opisuje ako „odvážnu a nebojácnu“. Teda, túto farbu si každý môže vyložiť po svojom – niekto ju opisuje ako karmínovo červenú, iní ako teplú a studenú červenú zároveň. Každopádne je to žiarivá farba, ktorá bude mať v budúcom roku miesto aj vo svadobných výzdobách.  

„Viva Magenta je odvážna, nebojácna a pulzujúca farba, ktorej bujnosť podporuje radostnú a optimistickú oslavu a píše nový príbeh." uvádza samotný inštitút Pantone. Premýšľate, že by ste túto odvážnu a nebojácnu farbu zakomponovali do svojej svadobnej výzdoby? Tak v tom prípade máme pre vás niekoľko inšpirácii, ako urobiť farbu Viva Magenta súčasťou vášho svadobného dňa.

Odporúčame: Perlové náušnice: Trend roka, ktorý bude v centre pozornosti aj ten ďalší

kvetinový koberec

Zdroj: pinterest.com/brides/

„Kvetinový koberec“ v strede stola

Ak ste pripravení na to, aby sa Viva Magenta stala ústredným bodom vašej svadobnej farebnej palety, neexistuje lepší spôsob, ako to urobiť, než kvetinami vo svadobnej výzdobe. Svieži „koberec“ tiahnuci sa stredom stola vytvorený z ruží, bugenvileí či iskerníkov bude tým najlepším nápadom.

svadobný oblúk

Zdroj: pinterest.com/stylemepretty/

Obradný svadobný oblúk

Svadobný oblúk je tým prvkom na svadbe, ktorý vyzerá jedinečne nielen na svadobných fotografiách, ale aj naživo. Stačí vytvoriť jeden kvetinový oblúk alebo oblúk s jemnými látkami v tejto úžasnej farbe. Ak chcete byť o niečo viac teatrálnejší, naskladajte viacero svadobných oblúkov k sebe (väčšie a menšie) a zahaľte ich do kvetov rôznych farieb, ktoré k sebe budú dokonalo ladiť. Samozrejme, centrom pozornosti má byť Viva Magenta, tak na to myslíte.

Inšpiruj sa: Ako štóla na stôl dokáže oživiť a ozvláštniť výzdobu? Inšpiruj sa týmito TOP nápadmi!

svadobné prestieranie

Zdroj: pinterest.com/ruffled/

Zdobenie svadobných stolov

Biele obrusy sú klasikou, ale prečo nebyť viac odvážnejší a kreatívnejší? Spojte obrusy vo farbe roka 2023 s neutrálnejšími akcentami, aby ste vytvorili rovnováhu. No ak milujete výstrednosť, tak pokojne túto jedinečnú farbu spojte so žiarivou žltou.

svadobná kytica

Zdroj: pinterest.com/RebeccaLTYu/

Ústredný bod svadobnej kytice

Viva Magenta môže byť súčasťou svadobného vzhľadu nevesty. Zakomponujte túto farbu do vašej svadobnej kytice, napríklad prostredníctvom pivonky. Tá bude v kytici vyzerať ohromne.

Neprehliadni: Čo vybaviť po svadbe? Na toto ako novomanželia nezabudnite!

svadobné oznámenie

Zdroj: pinterest.com/heyweddinglady/

Pridajte ju na svadobné oznámenie

Farba roka 2023 sa prekvapivo dobre kombinuje s rôznymi inými farbami vrátane modrej, krémovej, bielej a pod. Zapracujte ju do svojich svadobných oznámení vo forme ilustrácií, obálok a iných zábavných prvkov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní