Perlové náušnice: Trend roka, ktorý bude v centre pozornosti aj ten ďalší

Perlové náušnice: Trend roka, ktorý bude v centre pozornosti aj ten ďalší

Na jemných svadobných dekoráciách s perlovou tematikou je niečo mimoriadne magické a výnimočné. Hlavne preto, že sa vyrábajú v neprebernom množstve. A nielen vzorov, tónov, ale aj odtieňov. Klasikou klasík sú biele perly, no dnes už nie sú ničím výnimočným ani jemne ružové, sivé alebo zo všetkých najvzácnejšie – zelené perly. Vintage gatsbyovský štýl, zložité detaily a luxusný lesk perál vyžaruje nesmierny šarm a jedinečnosť.

Na perlách je niečo výnimočné a jedinečné, vďaka čomu sa dostávajú do centra pozornosti. Svadby inšpirované perlami sú dokonalou voľbou pre tie nevesty, ktoré milujú eleganciu, nadčasovosť, ale aj moderný štýl. Práve preto sa perly o slovo hlásia aj vo svadobnom priemysle.

Perly sa zakomponovávajú do svadobných tort, používajú sa na dozdobenie závojov i svadobných šiat. Sú krásnou ozdobou vo vlasoch i milým detailom na svadobných topánkach. No zo všetkého najviac nevesty siahajú po perlových náušniciach.

Pozri aj: Gravírovanie na svadobné prstene: TOP inšpirácie, čo si nechať na prstene vyryť

Perlové náušnice – trend číslo 1

Aj keď sa vám pri slove „perlové náušnice“ možno okamžite vybavia klasické šperky, vedzte, že nie sú jedinou možnosťou. Toľko dizajnérov vytvára moderné náušnice s použitím tohto drahého kameňa. Vďaka tomu sú obzvlášť ideálne pre váš veľký deň. Od jemných bodiek až po asymetrické visiace náušnice – máme pre vás niekoľko skvelých inšpirácií. Stačí si len vybrať tie, ktoré sa budú hodiť k typu vašej tváre alebo k vášmu celkovému svadobnému vzhľadu.

Perlové náušnice môžu byť jemné alebo okázalé, vďaka čomu budú stredobodom pozornosti. Vybrať si môžete kultivované perlové náušnice, perlové cvočky, náušnice s rôznymi geometrickými tvarmi, markízové náušnice, kruhové puzetové náušnice,...

Ak vás trend perál a perlových náušníc očaril, zvoľte tieto náušnice ako doplnok, ktorý bude vašou súčasťou nielen počas svadobného dňa, ale do konca života.

Neprehliadni: Perly nielen ako šperky: Najdokonalejšie svadobné doplnky, ktoré chceš

perlové náušnice

Zdroj: pinterest.com/ameliegeorgebridal/

náušnice pre nevestu

Zdroj: pinterest.com/ameliegeorgebridal/

svadobné náušnice

Zdroj: pinterest.com/hellomaymag/

pravé perlové náušnice

Zdroj: pinterest.com/lolaknightofficial/

náušnice s perlami

Zdroj: pinterest.com/christienicolai/

náušnice perly

Zdroj: pinterest.com/KateandMari/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní