Svet nevesty: Aké trendy svadobné líčenie si vyberieš?

Svet nevesty: Aké trendy svadobné líčenie si vyberieš?

Žiadne svadobné šaty nie sú kompletné bez krásneho účesu a dokonalého makeupu. Ak sa ešte len chystáte na svoj veľký deň D alebo jednoducho hľadáte inšpiráciu, ste na správnom mieste. Aj svadobné líčenie bolo témou na týždňoch módy a ako inak, aj my vám prezradíme, čo sa bude nosiť v roku 2019.

Tak ako pri svadobných šatách, aj tu bola nepochybne veľkou inšpiráciou práve Meghan Markle, ktorá zaviedla trend maximálnej jednoduchosti. Počas svojho svadobného dňa totiž pôsobila tak ako keby bola jej tvár prirodzená, bez nánosu akéhokoľvek makeupu a vlasy len tak ležérne upravené do nedbalého výčesu. A my sme za takýto jemný vzhľad hlasovali všetkými desiatimi! A čo vy?

Odporúčame: Ako si vybrať svadobnú vôňu? Toto ocení ženích aj nevesta! ​

Stavte na jednoduchosť!

Nič neodzrkadlí prirodzenú krásu a šťastie na nevestinej tvári viac, ako jemný makeup. Vedia to aj svetoví vizážisti a tak na móla modelky pripravili v znamení uvoľnených účesov a naturálnej vizáže. Zabudnite na trblietavé očné tiene, výrazné pery či ťažký glamour makeup! Stačí vám jemná lícenka a trošku rozjasňovača a zaručene vyrazíte dych všetkým svadobným hosťom.

Bude sa ti páčiť: Príprava na deň D: Ktoré procedúry musí nevesta absolvovať?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ivana Šurániová 17.12.19 21:11

karma
100.00

mne sa paci jednouchost

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní