Najkrajšie tipy na svadobnú cestu: Ktoré miesto navštíviš?

Najkrajšie tipy na svadobnú cestu: Ktoré miesto navštíviš?

Romantická svadobná cesta, strávená oddychom na piesočnatej pláži pri krištáľovo čistom mori, je snom snáď každej z nás. Alebo patríte k dobrodruhom a radšej by ste svadobnú cestu strávili spoznávaním krajín, prírody a pamiatok? Je pre vás lákadlom skôr zdolávanie náročného terénu, kde vám bude odmenou výhľad z vysoko položeného kopca?

Nech už ste fanúšikom relaxu alebo turistiky, dôležité je, s kým tento deň strávite. Spoločné chvíle s vašou láskou, pretkané šťastím z novomanželského stavu, sú na nezaplatenie. A práve preto vám prinášame tipy na tie najkrajšie a najnavštevovanejšie miesta, ktoré sú ideálne pre svadobnú cestu.

Pozri aj: Už máš tú svoju? Svadobná pieseň pre rok 2018 čaká len na teba!

Hawaii

Zdroj: Shutterstock®

Grécko

Santorini je jednoznačne najromantickejší ostrov v Grécku. Nie je divu, že sa stal jednou z najžiadanejších svadobných destinácií na svete! Tento ostrov očarí každého. A možno práve aj pre vás bude tým pravým orechovým.

Odporúčame: Svadba o dvoch svedkoch: Dôkladne zváž svoje rozhodnutie!

Santorini

Zdroj: Shutterstock®

ostrov v Grécku

Zdroj: Shutterstock®

Španielsko

Úžasné počasie, slnečné pláže, nádherné historické budovy a luxusné hotely za skvelé ceny, skvelé dopravné spojenie, výnimočné jedlo a útulné uličky. Španielsko je naozaj skvelou voľbou pre svadobnú cestu. Ak hľadáte oddych, spojený s aktivitami a pátraním po zaujímavých miestach, strávte medové týždne pod španielskym slnkom!

Bude sa ti páčiť: Veľký svadobný manuál pre hosťa: Ako nevyrobiť faux pas na svadbe?

Valencia

Zdroj: Shutterstock®

Puerto de Santiago

Zdroj: Shutterstock®

Mallorca

Zdroj: Shutterstock®

Taliansko

Okrem krásnych pláží novomanželia stále častejšie vyhľadávajú miesta, dýchajúce prírodou a históriou. A práve to sa snúbi aj v tretej najnavštevovanejšej destinácii, v Taliansku. S neuveriteľnou architektúrou, umeleckými dielami, úchvatnými scenériami a historickými zrúcaninami sa jednoznačne zaraďuje medzi najkrajšie miesta na svete.

Mohli by sme totiž stráviť aj roky cestovaním po Taliansku a stále by sme nevideli všetky miesta a atrakcie, ktoré táto krajina ponúka. Dokonca aj keby sme cestovali ich fantastickým systémom vysokorýchlostných vlakov. Najlepšie však bude, ak sa o kráse tohto miesta presvedčíte na vlastné oči. Ktorý kút Talianska si vyberiete?

Odporúčame: Akú pieseň zvoliť na prvý tanec? 10 moderných klasík aj s videom

Amalfi

Zdroj: Shutterstock®

Positano

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 23.02.20 09:41

KS
karma
133.00

Santorini v Grécku by som chcela rozhodne niekedy navštíviť :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní