Žltá svadobná výzdoba: 31 inšpirácii, ktoré rozžiaria tvoj deň D!

Žltá svadobná výzdoba: 31 inšpirácii, ktoré rozžiaria tvoj deň D!

Niektoré nevesty vedia hneď od začiatku, do akej farby budú ladiť celú svoju svadobnú výzdobu. Niektoré zas brázdia internetom a hľadajú niečo, čo im cinkne do nosa. Ak hľadáte skvelú inšpiráciu na svadobnú výzdobu, ktorá rozžiari celý váš svadobný deň, tak vám poradíme.

Ak by sme mali vybrať jednu farbu, ktorá nosí šťastie a mohli by sme ju označiť za farbu šťastia, bola by to žltá. Aj keď by ste určite povedali, že farba šťastia je zelená (veď aj štvorlístok, ktorý prináša šťastie, je zelený), my to tentokrát pozmeníme. Keďže aj svadobný deň je pravdepodobne tým najšťastnejším dňom v živote každej z nás, tak pridajte slnečný odtieň aj do vašej svadobnej výzdoby. Samozrejme aj v tomto prípade platí, že každý pár je iný a každý preferuje niečo iné. Preto nemusíte voliť len žiarivú žltú farbu, ktorá by dominovala celej vašej výzdobe. Pokojne ju môžete skombinovať s viacerými odtieňmi alebo s ďalšími farbami, s ktorými ide dokopy. Dokonca môžete voliť pastelovú žltú, nakoľko pastelové farby sú IN a trendy.

Pozri tiež: Svadobné šaty po mame alebo babke: Nosia skutočné šťastie?

žltá výzdoba na svadbu

Zdroj: Shutterstock®

Žltá svadobná výzdoba, ktorá rozžiari svadbu

Aby ste ohúrili svojich svadobných hostí hneď po príchode do svadobnej sály, nepotrebujete veľa. Už zopár malých dekorácii dokáže celú sálu rozžiariť a zaplaviť ju pocitom tepla.

Ako sme písali, žltú farbu môžete skombinovať aj s iný farbami. Napríklad krásne sa dopĺňa so zlatými, modrými alebo ružovými dekoráciami. Nemusíte sa teda obmedzovať len na jednu jedinú farbu, ale pokojne experimentujte a kombinujte. Uvidíte aká je dokonalá súhra napríklad aj medzi žltou a zelenou, ktoré pokojne môžeme označiť za farby jari. Ak plánujete svadbu túto jar alebo leto a nemáte ešte zvolené dekorácie, tak sa žltej vôbec nemusíte obávať. A ak svadbu plánujete až budúcu jar či leto, tak smelo do tejto žiarivej farby.

Aby sme vám ukázali, aká žiarivá je táto farba, tak sme pre vás našli niekoľko inšpirácii na sociálnej sieti Pinterest. Dokonca sa nemusíte obmedzovať len na dekorácie. Aj svoje družičky môžete obliecť do žltých svadobných šiat, pre seba môžete zvoliť žlté popolnočné šaty, žlté kvety môžete zakomponovať do svadobnej kytice a pod.

Zaujímavosť: Žltá farba je považovaná za farbu múdrosti, duševnej energie a šťastia. Vyberajú si ju predovšetkým tí, ktorí milujú dobrodružstvo a radi sa sebarealizujú.

Odporúčame: Trendy svadobné kytice na rok 2020: Aké kvety zvoliť?

- Inšpirácie na žltú svadobnú výzdobu
1 z 31

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní