Ako pripraviť svadbu počas karantény: Čo sa dá poriešiť z domu?

Ako pripraviť svadbu počas karantény: Čo sa dá poriešiť z domu?

Možno aj vy patríte k tým nevestám, ktoré si odškrtávajú políčka v kalendári a už vám ostáva len zopár posledných týždňov, kým sa postavíte pred oltár a vydáte sa za muža vášho života. Je to vzrušujúce, ale v aktuálnej situácii aj stresujúce, pretože nemôžete dotiahnuť svoju svadbu do posledného detailu. Všetci dodávatelia majú z dôvodu karantény zatvorené podniky, a tak vám neostáva nič iné, len dúfať, že koronavírus dostaneme pod kontrolu, prestane sa šíriť a opäť sa otvoria všetky obchody a začnú sa poskytovať aj všetky služby.

Aktuálna doba preverí každého z nás. Je to skúška našich nervov, pretože nikto nevie, kedy sa koronavírus prestane šíriť. Mnohé nevesty dokonca museli zrušiť svoju jarnú svadbu, nakoľko bol vyhlásený núdzový stav a nastolený dočasný zákaz zhromažďovania sa. Avšak aj napriek všetkým týmto opatreniam existujú možnosti, ako pokračovať v plánovaní a príprave vašej svadby. Čo teda vyriešiť z domu počas karantény?

Odporúčame: Skvelé nápady na svadbu, ktoré ju spravia nezabudnuteľnou

svadobné šaty a dekorácie

Zdroj: pinterest.com

Vyberte si svadobné šaty online

Množstvo svadobných salónov má svoje webové stránky, a teda poskytujú možnosť výberu šiat aj online. Stačí si sadnúť k počítaču a začať googliť. Určite si aj takto vyberiete svoje svadobné šaty snov, ktoré si stačí zarezervovať a po skončení pandémie si ich môžete zájsť vyskúšať. Tiež jedným z riešení je výber svadobných šiat z druhej ruky. Svadobné šaty má každá nevesta na sebe len raz, preto ich ďalej ponúkajú na predaj na rôznych bazároch.

„Prelistujte“ si Pinterest

My milujeme Pinterest! Stačí, že si dáte vyhľadať správne kľúčové slovo a hneď strávite prezeraním stránok aj niekoľko hodín. Pinterest je neskutočnou studnicou inšpirácii, preto tam môžete nájsť množstvo nápadov na svadobnú kyticu, svadobnú výzdobu, doplnky, účesy, pozvánky,... Až objavíte čaro Pinterest-u, určite sa ho viac nevzdáte. Vďaka nemu si môžete vizualizovať vašu svadbu. Po skončení karantény tak budete mať jasno v tom, v akom duchu sa bude niesť celá vaša svadba.

svadobný web

Zdroj: Shutterstock®

Vytvorte si webovú stránku

Teraz je ten správny čas, kedy sa môžete venovať vašej svadobnej webovej stránke. Ak ste to odkladali, tak teraz sa môžete pustiť do jej prípravy. Svadobná stránka bude obsahovať všetky informácie o vašej svadbe. Je to skvelé riešenie, ako byť so všetkými svadobnými hosťami v kontakte a ako ich informovať o všetkých novinkách. Takto budete mať všetko na jednom mieste – na stránke môžete komunikovať aj s vašimi svedkami či družičkami. Poprípade, ak by ste boli naozaj nútení vašu svadbu zrušiť, tak to môžete povedať všetkým naraz a nemusíte obvolávať každého hosťa a informovať ho zvlášť.

prvý tanec

Zdroj: pinterest.com

Vytvorte si svadobný „playlist“

Keď sedíte doma a premýšľate, ako by ste zahnali nudu, tak si vytvorte svoj svadobný zoznam skladieb. Jednoducho si sadnite so svojim budúcim manželom a spíšte svoj zoznam obľúbených pesničiek. Či už budete mať na svadbe DJa alebo živú kapelu, váš playlist im bude nápomocný pri výbere vhodných piesní. A viete čo? Pri jeho zostavovaní aspoň zabudnete na karanténu a zaspomínate si na staré zlaté časy. Možno znovuobjavíte „vykopávky,“ ktoré ste počúvali, keď ste sa spoznali.

Nacvičte si mladomanželský tanec

Prvý tanec je míľnikom, kedy na vás spočinú oči všetkých svadobných hostí. Tak sa na to pripravte. A buďte trošku kreatívni. Potešte ich tanečnou zostavou a ukážte vaše tanečné zručnosti. Pri zostavovaní prvého tanca vám zbehne čas a vy prídete na iné myšlienky.

Neprehliadni: Bohémska svadba v prírodnom duchu: Necháš sa aj ty inšpirovať?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní