Akú manikúru zvoliť na svadbu? S našimi tipmi určite nič nepokazíš!

Akú manikúru zvoliť na svadbu? S našimi tipmi určite nič nepokazíš!

Svadobný deň si žiada pozornosť nielen ohľadom róby, ale aj líčenia. Nehovoriac o manikúre, ktorá je naozaj na očiach a tiež v hľadáčiku fotografa. Akú manikúru zvoliť na svadbu? Prinášame vám tipy, vďaka ktorým budú vaše nechty v deň D žiariť.

Upravené nechty sú vizitkou každej ženy, nieto ešte nevesty, ktorá chce všetkých prítomných očariť a cítiť sa jednoducho fantasticky. Myslite na to, že snubný prstienok dokonale vynikne len na ruke s upravenými nechtami. Ešte než sa rozoznejú svadobné zvony, majte v otázke manikúry jasno, nech si môžete zarezervovať termín s predstihom. V súčasnej dobe môžete vyberať hneď z niekoľkých alternatív. Frčí prirodzenosť, gél laky, japonská manikúra, ale aj nestarnúca francúzska.

A čo takto skúsiť gél lak?

Je vaším prianím nechty spevniť, dodať im farbu a lesk? Tým pádom vám príde vhod gél lak, ktorý tieto benefity prináša. Stačí naniesť tri vrstvy, každú z nich zapiecť v UV či LED lampe a je hotovo. Využiť môžete pestrú škálu zdobenia, ako sú pečiatky, samolepky alebo pigmentové púdre najrôznejších odtieňov.

Odporúčame: Ako vybrať dátum svadby? Urči si ho pomocou numerológie

svadobná manikúra

Zdroj: pinterest.com

Japonská manikúra

Môžete sa pochváliť dlhými a pevnými nechtami? Prirodzenosť a krásu vašich nechtov zvýraznite za pomoci šetrných alternatív. Jednou z nich je metóda P-Shine, ktorá k nám doputovala z diaľky voňajúceho Japonska. Prináša so sebou tradičný postup a prírodné receptúry. Tie prispievajú k zdraviu a vitalite nechtov. Medzi hlavné zložky patria včelí vosk, výživná materská kašička a pasta s obsahom kremíka a s mnohými vitamínmi. Aby ste však dosiahli požadovaný výsledok, začnite čo najskôr. Ak sa vám nechce utrácať, môžete si objednať ošetrujúcu sadu a aplikáciu vykonať v pohodlí domova.

Nesmrteľný evergreen

Niekto ju miluje pre jej vkusnosť a eleganciu, inému však môže prísť nudná. Nevesty ju v rámci svadobného dňa hojne využívajú a nie je sa čomu diviť. Vďaka svojim belostným prúžkom na končekoch nechtov jemne ladí so svadobným outfitom. Ak máte v láske trochu kreatívnejšie zdobenie, vyberte kvetinky, glitrové kamienky alebo čipkovú aplikáciu. Ak máte už vyhliadnutý daný dizajn, určite ho prineste k manikérke so sebou.

Gélové nechty

Vydrží vám v perfektnom stave viac ako štrnásť dní a patrí medzi najobľúbenejšie v rámci svadobnej manikúry. Aj napriek tomu, že si môžete zvoliť z úctyhodných dĺžok, nijako to nepreháňajte a vyberte si zlatú strednú cestu. Príliš dlhé nechty pôsobia lacno. Tak ako tak, prvú aplikáciu nenechajte až na termín pred svadbou a vyskúšajte si túto manikúru tzv. nanečisto. Ľahšie si zvyknete a nebudete sa s gélovými nechtami počas svadby cítiť nepríjemne.

manikúra na svadbu

Zdroj: pinterest.com

Majte na pamäti!

  • Termín návštevy u nechtárky si dohodnite dopredu a rozhodne najlepšie dva až tri dni pred obradom, nech využijete plnú krásu nechtov.
  • Odporúčame tiež skúšku nechtového dizajnu, a to približne mesiac či dva pred obradom. Nech prípadne môžete vychytať možné nedostatky.
  • Zdobenie nechtov prispôsobte tiež štýlu svadobných šiat, najlepšie tak, nech celkovo ladia s vašou vizážou.
  • Či už budete mať otvorené črievičky alebo nie, rozhodne myslite aj na pedikúru.

Ako zvýšiť kvalitu nechtov? Máme pre vás účinné tipy!

  • Doplňte železo, vápnik, vitamín A, E a predovšetkým tie skupiny B, ako je riboflavín a panthenol. Nezabúdajte tiež na biotín.
  • Trápia vás bolestivé zádery? Pomôže zázračné "céčko".
  • Lámavé nechty udržujte v krátkych dĺžkach a pritom jedzte vitamíny a minerály, používajte rôzne vyživujúce olejčeky a ochranné laky.
  • Krém na ruky nezabúdajte aplikovať aj na nechty, obzvlášť potom do kožtičky okolo nechtových lôžok.
  • Počas upratovania používajte ochranné rukavice. Nech dezinfekcia nie je v priamom kontakte s vašou pokožkou a nechtami. Zbytočne ich týmito prostriedkami podráždite.
  • Jedzte vyvážene, racionálne a pravidelne. Jedlo z fast foodu neprospieva nielen váhe, ale aj stavu vašej pleti a rovnako tak i nechtom.

Prečítajte si: Jednoduchý návod, ako si uľahčiť výber svadobných šiat

Naposledy aktualizovaný článok: 30.9.2023

- Svadobná manikúra
1 z 29

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní