Čo ak je snúbencovi svadba ukradnutá? Takto na neho!

Čo ak je snúbencovi svadba ukradnutá? Takto na neho!

Drahý sa konečne vyjadril a požiadal vás o ruku. Ale keď príde na plánovanie všetkých väčších či menších otázok ohľadom svadby, tak sa vám zdá, že všetko necháva na vás a do ničoho sa nehrnie? Ste v strese nielen z toho, že vám s ničím nepomôže, ale zároveň máte pocit, že ani tú žiadosť nemyslel tak vážne? Potom sú nasledujúce riadky určené práve pre vás. Začítajte sa. Pre pokoj váš aj ten snúbencov. Čo robiť, keď je svadba snúbencovi ukradnutá?

Ženy a muži rozmýšľajú o svadbe trochu inak

Keď sa povie svadba, tak mnohým ženám sa vynorí nespočetne veľa predstáv, ktoré si v hlave formujú a ladia už od detstva. Začína to pozeraním na rozprávky so šťastným koncom a pokračuje radom romantických filmov. Svojej vlastnej svadby sa nemôže dočkať každá žena, kdežto páni to majú trochu inak. Tam niekde v hĺbke svojho ja tušia, že sa jedného dňa s tou pravou oženia, ale až tak jasné predstavy, ako by mala svadba vyzerať, nemajú. Od toho tu sme my, ženy, aby sme im pretlmočili aké sú možnosti, vykreslili im naše predstavy a podľa finančných možností sa medzi sebou dohovorili k obojstrannej spokojnosti.

Inšpiruj sa: Ako vybrať dátum svadby? Urči si ho pomocou numerológie

plánovanie svadby

Zdroj: Shutterstock®

To dôležité

Termín, finančný rozpočet, miesto obradu i hostiny a zoznam svadobných hostí spoločne prekonzultujte do bodky. Ak sa nemôžete rozhodnúť a máte v hľadáčiku hneď dve miesta, tak sa práve tam vydajte na výlet a podľa emócií sa rozhodnite, ktoré z nich bude tým pravým pre váš deň. Výber vhodného obleku a doplnkov pre ženícha rozhodne nijako dlho neodkladajte, nech máte dostatok času a priestoru hľadať a skúšať. Páni to majú pochopiteľne ľahšie, než vy ako nevesta so svadobnou róbou, ale tak ako tak na to dohliadnite. Nech vám to spolu ladí. Snubné prstene si opäť žiadajú pozornosť nevesty i ženícha, predsa len ich budete nosiť celý život.

Vám oči žiaria nadšením a on je normálny

Zatiaľ čo vy vyberáte svadobnú kyticu spolu s dekoráciami a ukazujete mu, aké sú možnosti, on len neprítomne prikyvuje a na 99 % netuší, o čom je vlastne reč? Týmito maličkosťami ho príliš nezaťažujte, rovnako sa vám k týmto náležitostiam vyjadrí nejasne, alebo sa mu bude páčiť úplne všetko. Páni totiž absolútne neriešia, aký je rozdiel medzi tyrkysovým a jemným mint nádychom. Príde im to absolútne totožné a zrovna to počuť nechcete. Muža na svadbe zaujímajú iné veci, ako dobré jedlo, pitie a zábava.

Nemajte mu za zlé, že sa nedokáže nadchnúť všetkým, čo toľko baví vás samotnú. Odpusťte si aj vyčítavé vety typu, že vás nemá rád, že mu na svadbe nezáleží. Každý z nás, či muž či žena, sa teší a raduje po svojom. A čo si budeme hovoriť, páni zrovna so svojimi emóciami zaobchádzajú trochu šetrnejšie. Dekorácie, výzdoba, kvety, ani darčeky pre svadobčanov ich tak nedostanú.

ignorovanie ženícha

Zdroj: Shutterstock®

Chýba vám prítomnosť snúbenca?

Kdejaká žena by sa začala rozčuľovať, že sa o svadbu nezaujíma. Vy na to choďte trošku inak a vezmite ho na skúšobnú večeru v reštaurácii, kde plánujete hostinu. Nechajte ho, nech sa rozhodne, čo by si predstavoval na popoludňajšie grilovanie, kedy okrem iného dorazí aj jeho partia priateľov. Nenápadne ho vtiahnite do deja a uvidíte, že v ňom zapálite iskru záujmu.

Technické veci nechajte na neho

Čo sa týka požičania limuzíny, veterána alebo príprav vášho existujúceho auta na svadbu. Ak máte v pláne oslavu na záhrade, nech rozvešia LED svetielka a pokosí trávnik. Určite chápete, ako to myslíme. Skrátka a dobre, nech sa každý z vás angažuje v tom, čomu rozumie.

Tipy na záver

  • Máte plnú hlavu nejasností, či sa to či ono k sebe hodí, či toho nie je málo alebo naopak príliš? Opýtajte sa tých, čo vás dobre poznajú.
  • V rámci organizačných dilem neváhajte kontaktovať svadobnú koordinátorku. Objednať si môžete len konzultáciu.
  • Postavil sa váš drahý na stranu svojej matky a vás týmto správaním ťažko zranil? Nesprávajte sa hystericky a radšej mu vaše rozpoloženie objasnite. Určite to pomôže viac, než prudký vodopád nevyberaných slov.

Zaujme ťa: Sme zasnúbení! Prvé kroky pri plánovaní svadby – kde a ako začať?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní