Smaragdová svadba: Keď sa zelená leskne ako drahé kamene

Smaragdová svadba: Keď sa zelená leskne ako drahé kamene
  • 05.04.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Keď sa povie svadba, predstavíte si možno biele svadobné šaty, ružovú svadobnú výzdobu, červené ruže. No svadbu môžete ladiť do akejkoľvek farby. Belasá ožije ľadovou krásou v lete aj v zime, fialová je zase výrazná a zaujímavá a zelená svieža a jarná. Pozrite sa s nami na o niečo tmavšiu svadobnú kombináciu, ktorá je stále veľmi výnimočná a dýcha noblesou. Smaragdová svadba vás možno zaujme a vyberiete si ju pre váš deň. Tak teda poďme na to.

Smaragdové svadobné oznámenie

Ak sa vám tmavý papier zdá príliš tmavý, môžete ho použiť len ako podkladový papier. Aj keď zlaté písmo vyzerá na tmavšom poklade úchvatne. Vyskúšajte aj tmavozelené písmo na bielom alebo maslovom papieri s tmavozelenou grafikou alebo zlatými doplnkami.

Neprehliadni: Topánky pre nevestu: Ako spojiť eleganciu a komfort?

smaragdové svadobné oznámenie

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com    

Smaragdové cukrovinky

Cukrovinky a rôzne koláčiky je tiež jednoduché zladiť. Vaša cukrárka bude potrebovať len trošku dôvery a aj odvahu. So zelenou to ale nemusíte preháňať, stačí zopár smaragdových kúskov. Luxusný vzhľad cukroviniek dosiahnete použitím jedlého zlata. Sú to jemné zlaté plátky, vločky alebo celkom jemný prášok.

smaragdové cukrovinky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com  

Smaragdová svadobná výzdoba

Ak vyberáte akúkoľvek výraznú farbu ako súčasť svadobnej výzdoby, musíte s ňou narábať opatrne. Ak si vyberiete tmavozelené kusy látok alebo smaragdové štóly, rátajte s tým, že táto farba bude skutočne výrazná. Rovnako to platí o kráľovskej modrej alebo tmavočervenej. My vám odporúčame zapracovať ju skôr do detailov. Smaragdová skvelo ladí so zlatými doplnkami, kamkoľvek sa už rozhodnete ich použiť.

smaragdová svadobná výzdoba

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com  

smaragdové menovky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com  

Smaragdové šaty pre družičky

Jedno miesto v rámci svadobnej výzdoby, kde môže smaragdová vyznieť v plnej sile, sú šaty pre družičky. Farba je tmavšia, takže voči nej nebudú namietať ani slečny plnších tvarov a znovu môžete použiť zlaté doplnky, zlatú bižutériu, náramky, čelenky... Čokoľvek vám napadne. A ak sa partner v zelenom obleku nebude cítiť ako škriatok, pokojne zlaďte aj jeho.

Odporúčame: Farebné svadobné topánky: Čo tak vydávať sa v teniskách?

smaragdové šaty pre družičky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com  

Smaragdové svadobné topánky

Tradičné biele svadobné lodičky môžete nahradiť farebnými. Či už sa rozhodnete pre tmavozelenú alebo inú sýtu farbu, farebné topánky budú skvelou rekvizitou na fotenie. Zároveň to môže byť váš svadobný detail, ktorý schováte pod svadobné šaty.

smaragdové topánky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com  

smaragdová výzdoba

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com  

Ak je práve smaragdová vašou obľúbenou farbou, môžete si v nej užiť svadbu po polnoci v nových šatách a zelené topánky celkom iste vynosíte aj v budúcnosti.

- Anketa

ČO HOVORÍTE NA VÝRAZNÉ FARBY VO SVADOBNEJ VÝZDOBE?

Odpovedalo 63 ľudí  

Sem s nimi!
52%
Radšej jemné a púdrové
40%
Možno skôr do detailov
5%
Svadba má byť len biela
3%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 06.04.21 09:19

KS
karma
133.00

Veľmi luxusná farba a v kombinácii so zlatou pôsobí priam kráľovsky :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní