Darčeky pre svadobných hostí: Čo darovať družbom a hosťom?

Darčeky pre svadobných hostí: Čo darovať družbom a hosťom?
  • 06.03.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Svadba je aj o daroch. Darčeky dostávame aj dávame. Vašou prvoradou povinnosťou je postarať sa o pohodlie a zábavu pre svadobných hostí. Ale aj menšie pozornosti sú vítané a určite svadobných hostí potešia. Pozrime sa teda na darčeky pre svadobných hostí, ktoré sú o niečo luxusnejšie a osobnejšie. Necháte sa inšpirovať?

Prečo dávame darčeky hosťom?

Aj malá pozornosť pre vašich hostí znamená, že sa tešíte, že prijali pozvanie osláviť váš výnimočný deň. Jednoducho, k oslavám darčeky patria. Čím viac radosti rozdáte, tým viac sa vám jej vráti. Aj keď pre svojich hostí pripravujete pohostenie, alkohol a zábavu, chcete im povedať ešte čosi viac. Rodičom poďakovať za výchovu a starostlivosť, blízkym priateľom zase za podporu a tým, čo sa podieľali na príprave svadby za to, že pri vás stáli, aj keď vám skúška obleku šla poriadne na nervy.

Pozri aj: Aktuálne svadobné trendy: Aká budeš nevesta?

darček pre svadobných hostí

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

darčeky pre mužských hostí

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Čo darovať hosťom?

Tradíciou kedysi bola papierová krabička koláčov s menom rodiny a eventuálne zvyšná fľaša alkoholu, ktorá ráno po svadbe ostala. Potom nastalo obdobie perníčkov, čokoládok, magnetiek, mydielok, medíkov, fľaštičiek s menami, bublifukov pre deti. Dnešný trend sa uberá o niečo luxusnejším smerom, no zároveň môžu byť dary aj praktické. Napríklad orezávač na cigary alebo štýlový zapaľovač s venovaním.

darček pre muža

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

svadobné dary pre mužov

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Dary pre blízkych by mali byť osobné. Či už je to domáca pálenka alebo med z vlastných úľov. Počas svadby sa zvyknú tiež popíjať kvalitné rumy, single malt whisky a domáce vínko. Pre tých, ktorí si radi užívajú rozhovory pri dyme, vyberajte voňavé kubánske cigary. Všetko potom môžete dať originálne zabaliť do špeciálnych fliaš alebo drevených krabičiek. Darčeky budú potom vyzerať luxusne.

Darčeky pre družbov bývajú skôr o spomienkach na vaše priateľstvo. O tom, čo ste spolu prežili, keď ste boli single a svadba sa zdala veľmi ďaleko. Ak stále rozmýšľate, čo pre svojich hostí mužského pohlavia pripraviť, skúste si spomenúť na to najlepšie, čo ste spolu zažili. Určite vymyslíte niečo skvelé a kreatívne.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 05.04.21 16:08

KS
karma
133.00

Luxusné dary :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní