Nezabudni ani na domáceho miláčika! Ako vystrojiť psa na svadbu?

Nezabudni ani na domáceho miláčika! Ako vystrojiť psa na svadbu?

Pes je skvelý spoločník, ktorý so sebou na každé väčšie zhromaždenie v kruhu blízkych prináša kus dobrej nálady aj rodinnej pohody. V rodinnom kruhu nesmie chýbať jeho žiarivý úsmev od ucha k uchu ani neposedné labky. Pes je skvelým spoločníkom aj na svadbe či rodinnej oslave. Dozaista napríklad rýchlo zabaví detí a menších hostí počas dlhých chvíľ. Svojho štvornohého kamaráta pri podobných udalostiach nikdy nenechávajte doma. Hoci s ním môžu byť drobné či väčšie starosti a môže sa akurát v ten deň rozhodnúť neposlúchať, aké by však boli svadobné fotografie bez milovaného chlpatého člena rodiny? A verte, že práve fotky so psíkom môžu byť okúzľujúce a budú pre vás krásnou spomienkou na tento úžasný deň. 

Pozri aj: Ružová svadobná kytica pre všetky nevesty aj pre každý svadobný štýl!

pes s motýlikom

Zdroj: hafco.cz

Ako vyparádiť psíka na svadobné fotografie?

Vyparádiť psíka na svadbu vôbec nie je náročné ani drahé. Verte, že v jednoduchosti je krása a nič netreba preháňať. Svadba je v živote každého jedinečným okamžikom a je vhodné pri tom zachovať decentnosť a sviatočný dojem. Milovanému psíkovi v podstate stačí jednofarebný motýlik. Najlepšie bude, ak sa bude niesť v znamení farieb, ktoré ste si pre svadbu vybrali, respektíve môže farebne ladiť s prvkami na oblečení či doplnkoch manželského páru.

Inšpirujte sa mladým česko-slovenským párom z Prahy!

Na svadobných fotografiách väčšinou dominuje biela farba ženiných šiat a čierna farba mužovho oblečenia. V tomto prípade manželský pár zvolil k bielo-čiernej kombinácii ružový doplnok pre ženícha, nevestu i psíka. 

pes na svadobných fotografiách

Zdroj: hafco.cz

Doplnky pre psa zaistila na mieru značka Hafco.cz. „Pre psíka sme odporučili čiernu vôdzku, čierny obojok a ušili krásneho ružového motýlika, ktorý ladí s motýlikom ženícha,“ uviedol zástupca značky Hafco (český výrobca vybavenia, vôdzok a obojkov pre psov). „Pokiaľ majú ľudia nejaké zvláštne želania, ktoré nemáme v ponuke, radi vyjdeme v ústrety. Určite sa nám môžu kedykoľvek ozvať ohľadom svadby alebo rodinnej oslavy a zvolíme šmrncovné doplnky,“ dodal.

A ako sa vám svadobné fotky s vyobliekaným psíkom páčia? Určite budete s nami súhlasiť, že stojí za to investovať pár eur pri príprave svadby aj do takýchto decentných doplnkov pre psíka.

Zdroj (foto a text): hafco.cz


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 07.04.21 20:50

KS
karma
133.00

Psík na svadbe tiež nesmie chýbať, dotvára tú pravú atmosféru :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Svadba

Čo čítajú ostatní