Originálne svadobné obrúčky: Kľúč k šťastnému manželstvu?

Originálne svadobné obrúčky: Kľúč k šťastnému manželstvu?
  • 24.04.2019
  • Mika Polohová a Zuzana Kmecová

Pri kúpe svadobných obrúčok je vaším najväčším nepriateľom obrovský výber, ktorý pracuje proti vám a vášmu záväzku, že ich vyberiete raz-dva. Možno máte v hlave presnú predstavu o obrúčkach, ale odrazu je toľko možností, no žiadna z nich nie je tá pravá. Ako sa vysporiadať s touto dilemou? Originálne svadobné obrúčky vyrobené na mieru a presne podľa vašich predstáv alebo kombinované obrúčky pre neho aj pre ňu?

Pozri tiež: Svadobné fotografovanie: Kedy ho zaradiť do programu?

čierny diamant

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Svadobné prípravy skúšajú trpezlivosť aj tých najväčších stoikov, preto je dôležité trénovať toleranciu a umenie kompromisu už počas nich. Výber a nákup obrúčok je na to ako stvorený.

ružové zlato

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Zatvorte oči o predstavte si...

...ako by mali vaše obrúčky vyzerať. Ak váš snúbenec nenosí žiadne prstene, bude pravdepodobne trvať na tom, aby bola obrúčka čo najjednoduchšia, aby mu nezavadzala a možno pridá aj staré známe „je mi to jedno“. Nedajte sa ale odradiť. Výber prsteňa, ktorý budete nosiť každý deň niekoľko desaťročí, je veľmi dôležitý. Rozhodnutie by malo byť spoločné a finálny výber by mal rešpektovať obe vaše osobnosti.

drevené farebné obrúčky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Ako dlho vyberať

Dodacie lehoty u šperkov na mieru sa pohybujú od štyroch týždňov do troch mesiacov. Myslite aj na situácie, že vám obrúčky nemusia sadnúť, možno si rozmyslíte gravírovanie a, samozrejme, aj dodanie sa môže posunúť. Doprajte si teda čas, no zároveň myslite na to, aby ste mali dostatočnú časovú rezervu.

Neprehliadni: Ochráň si ho! Povieme ti, kam nikdy nenosiť snubný prsteň

trojkombinácia

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

obrúčky mramom iný materiál

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Neobvyklé obrúčky

Obrúčka svojím tvarom symbolizuje nekonečno. V minulosti ale neboli obrúčky len jednoduchými krúžkami. Veľmi často bývali bohato zdobené, farebné a kombinovali drahé kovy a kamene. Dnes si obrúčky vyberáme podľa našich vlastných predstáv. Veľmi štýlové sú obrúčky zo špeciálne upravených minerálov či dreva, ale aj obrúčky kopírované z našich obľúbených filmov či rozprávkových príbehov.

drevené mix

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Rešpekt a tolerancia

Tradičné svadobné obrúčky, ktoré nosili naši rodičia a starí rodičia, boli na chlp rovnaké. Takto bol vyjadrený záväzok voči tomu druhému, voči spoločnému životu a zdieľaným predstavám. Aj keď protiklady sa môžu priťahovať, v spoločnom nažívaní sa rozdielne názory môžu stať témou na hlasné rozhovory a nezhody. Ak si dokážete vybrať obrúčky, ktoré sú odlišné, no zároveň s nimi budete spokojní, znamená to, že navzájom rešpektujete svoje názory a dokážete byť voči sebe tolerantní.

drevené obrúčky

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

obrúčky pán prsteňov

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: pinterest.com

Obrúčky, ktoré si vyberiete, si zaveste na pár dní niekde do bytu. Na chladničku alebo si z nich vytvorte počítačové pozadie. Keď sa s nimi zžijete a budete pevne rozhodnutí, až vtedy ich naozaj objednajte. Je úplne jedno, aká je vaša predstava. Kľúč k šťastnému manželstvu objavíte až vtedy, keď si aj po rokoch pri pohľade na prstenníky poviete, že ste s láskou dokázali prekonať všetko, čo život priniesol.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 06.04.21 18:47

KS
karma
133.00

Osobne som skôr za úplnú jednoduchosť, my máme úplne čisté a hladké platinové obrúčky :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní