Sladké darčeky pre hostí: Prekvap ich chutnou drobnosťou!

Sladké darčeky pre hostí: Prekvap ich chutnou drobnosťou!
  • 21.04.2020
  • Michaela Kožáková

Plánujete svadbu? Začnite od tých najdôležitejších vecí, pekne postupne až k detailom, ktoré by na vašej svadbe nemali chýbať. Práve tieto drobnosti sú dokonalou bodkou za jedným z najkrajších a najjedinečnejších dní vo vašom živote. Od výzdoby auta, po menovky na stole – všetko musí byť presne, tak ako si predstavujete. Vy sa musíte cítiť dobre a aj vaši hostia by si mali tento deň užiť. Výborné jedlo, skvelá zábava, svadobné hry, príjemná atmosféra. A ešte jedna vec. Darčeky pre svadobčanov.

Svadba sama osebe je drahá záležitosť. Veľakrát musíme upustiť od svadobnej kytice z bielych rúži, aby sme si mohli zarezervovať termín v kaštieli a pritom neprekročiť rozpočet. Preto na také drobnosti ako darčeky pre hostí nechceme veľmi míňať. Aj tak väčšina hostí po nejakom čase fľaštičky s umelými kvetmi či magnetky niekde založí alebo vyhodí.

Hľadáte vhodné darčeky pre svojich hostí, ktoré nebudú veľmi drahé, ale budú krásne, vkusné a veľmi chutné? Výborne, ste na správnom mieste!

Neprehliadni: Kvetinový náramok pre svedkyňu: Ako vybrať ten správny?

Sladučké božteky

Zdroj: pinterest.com

Sladučké božteky

Kto by nemal rád čokoládu? Alebo mandlu v nugátovom kréme? Mňam! Okrem vynikajúcich zákuskov a lahodnej torty, potešte chuťové poháriky vašich hostí milou pozornosťou. Pripravte pre nich balíček bonbónov rôznych chutí. Takisto môžete do tanierov poukladať bonbóny v tvare srdiečka v papierovom obale i s odkazom, vašimi inciálkami a poďakovaním.

Francúzska pochúťka

Zdroj: pinterest.com

Francúzska pochúťka

Marónky oživia vašu svadbu závanom Francúzska. Sú veľmi estetické, farebne ľahko kombinovateľné s vašou výzdobou a vyzerajú naozaj rozkošne v malých škatulkách previazaných stuhou. Ak sú makrónky vašou srdcovkou, môžete si napríklad zvoliť i alternatívnu svadobnú tortu tvorenú práve týmito pochúťkami.

Dúhová paráda

Zdroj: pinterest.com

Dúhová paráda

Potešte svojich hostí lentilkami! Vráťte ich späť do detstva a pripomeňte im pekné chvíle. Takáto pozornosť pre svadobčanov nezruinuje váš rozpočet a pritom vyzerá veľmi nápadito. Všetci čakajú semienka vo vrecúškach alebo malé kaktusy ako darčeky, určite nie takúto milú farebnú dobrôtku. 

Donuty

Zdroj: pinterest.com

Maškrtníci pozor!

Mäkkučkým šiškám, ktoré sú plnené lekvárom a zdobené čokoládovou polevou, neodolá asi nikto z nás. Mini donutky v peknom balení sú skvelým darčekom pre hostí. Pochutia si na nich malí i veľkí. Ružové, biele s farebnými ozdôbkami či klasické plnené – možností je veľa.

Lízanky

Zdroj: pinterest.com

Lízanky a lízanky

Lízanky ako darčeky pre svadobných hostí? Výborný nápad. A dokonca si môžete takéto prekvapenie pripraviť i sami. Nakúpte lízanky – srdiečkové, roksové, guľaté, moderné priesvitné s kvetmi, priviaže na ne stuhu s papierikom a milým odkazom alebo nalepte nálepku s nápisom. Lízanky môžete dať každému hosťovi do taniera alebo ich uložte do vkusnej škatule hneď pri vchode. 

Gumové medvedíky

Zdroj: pinterest.com

Láska vo vrecku

Milujete gumové medvedíky? A všetci to aj o vás vedia? Tak ani počas svojho veľkého dňa nedajte na svoju obľúbenú sladkosť dopustiť. Prichystajte pre svadobčanov balíčky s gumovými medvedíkmi. Môžete ich len tak nasypať do vrecka a niečo k nim pripísať alebo vyberte páry medvedíkov dvoch špecifických farieb, pripnite k nim odkaz s vašimi menami a dátumom svadby. 

Nevynechaj tiež: Kreatívne svadobné hry: Dopraj svojim hosťom skvelú zábavu!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Chromíková 01.04.21 12:43

MC
karma
109.00

Kedysi dostávali svadobní hostia zákusky .dnes môže potešiť aj iné sladké pokušenie.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 07.04.21 20:43

KS
karma
133.00

Sladkého na svadbe nie je nikdy dosť, ale skôr by som také darčeky volila iba pre deti na svadbe a pre dospelých niečo iné trebárs na pamiatku :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní