Najkreatívnejšie svadobné fotografie: Buď originálna!

Najkreatívnejšie svadobné fotografie: Buď originálna!
  • 07.03.2020
  • Michaela Kožáková

Svadba je výnimočným dňom v živote každého z nás. Nielen pre nevestu a ženícha, ktorí vstupujú do nového spoločného života, ale aj pre svadobných rodičov, najlepšiu kamarátku, ktorá dúfa, že ženíchov brat je ešte voľný, či pre instagramovú sesternicu, ktorá sa nemôže dočkať nových fotiek na svojom profile. 

A toľké prípravy. Áno, všetko musí byť dokonalé, presne podľa našich predstáv. Miesto, výzdoba, svadobná hostina, prípitok, detaily. No a potom cinkot peňazí. Ten nám v ušiach často bolestivo zazvoní, keď si zrátame, koľko nás bude stáť jeden jediný deň. Je to však výnimočný moment, na ktorý chceme ešte dlho a dlho spomínať.

Spomienky nám ešte viac umocnia fotografie zo svadby. Aj keď nám to vtedy mohlo prísť dosť otravné, keď nás fotograf dával do rôznych pozícií a upozorňoval, kde dať ruku, kam sa pozerať, skoro ako na základnej škole pri odpisovaní počas diktátu. Ale potom tie nádherné fotky aj po rokoch nedovolia, aby sme na tento jedinečný deň zabudli.

Nevesta na ramene, ženích v pasci

Určite ste si prezerali svadobné fotografie svojich rodičov alebo starých rodičov. Čiernobiele zábery zobrazujúce ľudí postavených v pravidelných radoch s nevestou a ženíchom v strede, po krajoch svadobní rodičia. Vystreté chrbáty, spustené ramená, jemný úsmev. Vtedy boli fotografie veľkou vzácnosťou a dôležitými kusmi papiera, ktoré si naši predkovia starostlivo uchovávali. 

Dnes máme fotoaparáty od výmyslu sveta, špičkové telefóny, ktoré dokážu i zo zvieraťa spraviť krásku, profesionálnych fotografov, všemožné filtre, kulisy. Vďaka týmto vymoženostiam dokážeme vyčarovať krásne a romantické zábery. A keď k tomu všetkému pridáme ešte trochu fantázie a kreativity, tak sa svadobné fotky stanú skutočne milou a unikátnou spomienkou na náš veľký deň.

Nevesta ťahajúca ženícha za nohu k oltáru, tajomné bozky páru s nakukujúcimi svadobčanmi spoza rohu, nevesta čakajúca na ženícha, ktorý sedí na latríne, rozkošný záber mladomanželského páru v odraze kaluže. Pridajte vašim fotografiám štipku originality a humoru. Uvidíte, ako vám i po rokoch stečie po tvári malá slza.

Aj vám sa pomaly zosvadbieva? Hľadáte nápady pre váš deň D? Nechajte sa inšpirovať galériou nižšie a i vy si zvečnite tie najkrajšie momenty jedinečným spôsobom.

Pozri aj: Trendy svadobné kytice na rok 2020: Aké kvety zvoliť?

- 11 inšpirácií na kreatívne svadobné fotky
1 z 11

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní