Trendy šaty pre družičky: Ktoré z nich si vyberieš?

Trendy šaty pre družičky: Ktoré z nich si vyberieš?
  • 01.05.2020
  • Michaela Kožáková

Svadba je výnimočnou udalosťou. Nie len pre nevestu a ženícha, ale každý zo svadobčanov chce vyzerať veľmi dobre, inak ako bežne. Nový oblek, skúška u kaderníčky, úprava šiat u krajčírky. Aj strýkovia vyleštia svoje topánky a tety utekajú na trvalú k Božke z tretieho. Jednoznačne si všetci dávame záležať na tom, aby sme boli pekní, voňaví, očarujúci a zožali sme ovácie. Pozor, nesmieme to zase prehnať a zatieniť mladomanželský pár. 

Rovnako ako v iných odvetviach, tak i vo svadobnom svete trendy prichádzajú aj odchádzajú. Nájsť štýl a farbu, vďaka ktorým sa bude každá žena cítiť krásne a výnimočne, je výzvou. Nezúfajte však, milé družičky, široká paleta trendov na tento rok by vám mala výber uľahčiť. A verte nám, že tie svoje družičkovské šaty nebudete chcieť zo seba po svadbe vyzliecť.

Zamilujte sa do farebnej schémy teplých zemitých odtieňov, vsaďte na podmanivú fialovú či tmavo červenú. Siahnite po mini šatách alebo dlhých sukniach. Zvoľte ľahkosť alebo sa nechajte zlákať lichotivými úzkymi modelmi. Chcete vedieť viac? Čítajte ďalej.

Neprehliadni: Svadobná pláštenka: Trend, ktorý musíš mať aj ty!

Zavinovacie šaty

Zdroj: pinterest.com

Dokonalá ľahkosť

Zavinovacie šaty sú typickým znakom komfortu, elegantnej jednoduchosti a funkčnosti. Práve v tomto roku sa tento druh šiat stáva horúcim hitom. Stavte na uvoľnenosť, ľahkosť a pôvabný štýl. Šaty môžete zladiť s korunkou alebo čelenkou zo živých kvetov. Dokonalý outfit pre neskorú jarnú alebo letnú svadbu. Nám sa tento štýl šiat veľmi páči. A čo vám? 

Zamerané na plecia

Zdroj: pinterest.com

Zamerané na ramená

Nahé ramená alebo jednoduché špagetové ramienka prinášajú nádhernú bohémsku vibráciu do letnej svadby. Takéto šaty sú veľmi zaujímavé, štýlové a ľahko sa nosia znova, pretože sú obľúbené aj mimo svadobnej sféry.

Dymová modrá

Zdroj: pinterest.com

Modrá je dobrá

A dymovo modrá ešte lepšia. Táto farba a všetky jej rustikálne odtiene  sú perfektné pre každé ročné obdobie. Podobne ako fialové farby sa tieto odtiene môžu dostať až do sivej škály, ktorá je trendom moderných družičiek. 

Vínová

Zdroj: pinterest.com

Vyzretá ako víno

Sýta červená neskutočne pekne vyznie na každej žene. Vínom inšpirované šaty pre družičky už niekoľko rokov ostávajú na vrchole svadobných rebríčkov a je ľahké pochopiť prečo. Priam luxusne vyzerajúce šaty sú ideálne pre teplú jesennú svadbu alebo romantickú zimnú. V týchto šatách budete žiariť a neuniknete žiadnemu pohľadu, za to vám ručíme.

Rukávy

Zdroj: pinterest.com

Rukávy a rukávy

Šaty s voľnými rukávmi siahajúcimi po lakte sú jedným z hitov tohtoročnej svadobnej sezóny. Sú výborným riešením pre ženy, ktoré chcú zakryť svoje väčšie ramená a zároveň chcú, pravdaže, vyzerať veľmi elegantne. Zabudnite na obtiahnuté rukávy, v ktorých býva až príliš tesno najmä vtedy, keď sa spotíte po troch kolách pesničiek. Takéto šaty môžete zvoliť pre svadbu v ktoromkoľvek ročnom období a po svadbe ich nemusíte založiť do šatníka. Noste ich!

Levanduľová

Zdroj: pinterest.com

Odtiene fialovej

Fialová, tmavá purpurová, voňavá levanduľová – farby, ktoré neomrzia, prekvapia a ohúria na neskorej jesennej alebo zimnej svadbe. Stavte na šaty v odtieňoch, ktoré sa pohybujú od bledučko fialovo-šedých až po hlboké purpurové. Zvoľte k nim jemné biele kytičky alebo krásnu sušenú levanduľu. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní