Svadobná pláštenka: Trend, ktorý musíš mať aj ty!

Svadobná pláštenka: Trend, ktorý musíš mať aj ty!
  • 10.04.2020
  • Michaela Kožáková

Ak hľadáte nejaký špeciálny doplnok ku vašim šatám, chcete pridať trošku romantiky a šmrncu vášmu veľkému dňu, potrebujete niečo trendy do chladného jesenného počasia alebo chcete podčiarknúť svoj svadobný look, neváhajte a siahnite po pláštenkách (bolere), ktoré sú veľkým hitom tohto roku. 

Pláštenky sa stávajú modernou alternatívou k závoju. Vďaka rôznym variáciam, dĺžkam, aplikáciam, ozdobám, čipkám či korálkam, si každá nevesta môže vybrať taký, ktorý jej svadobným šatom dodá nádych elegancie, dramatickosti a bude dokonalou bodkou za celým výzorom. Pri svadobných pláštenkách sa nemusíte obávať o svoj účes ako pri závoji. Môžete si zvoliť akýkoľvek účes, vložiť do vlasov rôzne doplnky, vyčesať vlasy dohora, zapliesť ich. Žiadne obmedzenia neexistujú. 

Poďte sa s nami na niekoľko najkrajších svadobných plášteniek a nechajte sa inšpirovať.

Neprehliadni: Ako vyzerajú tradičné svadobné šaty neviest z cudzích krajín?

Jednoduchá krása

Zdroj: pinterest.com

Jednoduchá krása

Jemná elegancia a decentnosť. Táto pláštenka je vhodná pre nevesty, ktoré nehľadajú vyzývavé doplnky. I napriek svojej jednoduchosti dokáže byť veľmi vkusnou ozdobou každej nevesty. Čo poviete?

Korále

Zdroj: pinterest.com

Zvodná extravagancia

Pravdaže, každá z nás chce byť vo svoj svadobný deň dokonalá a obdivovaná zo všetkých strán. Tie, ktoré preferujú trochu extravagancie a rady vynikajú z radu, tak by mali určite siahnúť po nádherných, korálkami prešívaných pláštenkách. Nemusia to byť zrovna biele korálky, ale pekne ukážu i strieborné alebo perly.

Pierká

Zdroj: pinterest.com

Ľahké ako pierko

No a keď sa bavíme o výstrednosti a extravagancii, nedá nám nespomenúť i neskutočné pláštenky s perím.  Milé nevesty, tak s týmto doplnkom vám nielenže nebude zima, ale bezpochybne všetky ženy a dievčatá na svadbe vás budú chcieť vyzliecť. Ak chystáte svadbu v neskorú jeseň alebo v zime, rýchlo za počítač a googlite. 

Pozri aj: Kvetinové korunky na každé ročné obdobie: Ktorú si vyberieš?

Čipka

Zdroj: pinterest.com

Romantická čipka

Nevesty, ktoré sú zástankyne tradície a prvkov s ňou spojených sa určite zamilujú do svadobných plášteniek zdobených čipkou. Či už po celkovej dĺžke alebo len po okrajoch – čipka krásne oživí svadobné šaty.

Bohémsky štýl

Zdroj: pinterest.com

Bohémska roztopašnosť

Snívate o letnej bohémskej svadba niekde v stodole alebo na lúke? Okrem prírodných rustikálnych doplnkov, živej kytice či vkusnej kvetinovej čelenky, nezabudnite i na svadobnú pláštenku a vyjadrite ňou svojho slobodného ducha. Môžete zvoliť dlhú ozdobenú kvetmi alebo niečo kratšie ležérne prehodené cez ramená. Čo poviete? Necháte sa nahovoriť?

Závoj

Zdroj: pinterest.com

Dramatický závoj

Ak sa neviete rozhodnúť medzi závojom a svadobnou pláštenkou, keď chcete mať dlhý závoj ťahajúci sa niekoľko metrov za vami a zároveň neviete odolať najnovším trendom, tak máme pre vás skvelú alternatívu. Nechajte sa nahovoriť na kombináciu týchto dvoch doplnkov svadobných šiat. Dlhá svadobná pláštenka pripevnená na pleciach vám dodá neskutočný šmrnc. 

Kvety

Zdroj: pinterest.com

Záplava kvetov

Kvety? Kto by im povedal nie? Jemná, neobyčajná, nádherná. Takto možno charakterizovať kvetovanú svadobnú pláštenku, ktorú môžete jednoducho skombinovať s doplnkami do vlasov. 

Farebná pláštenka

Zdroj: pinterest.com

Niečo trochu šialené

Nakoniec máme pre vás niečo odlišné. Ak máte odvahu, fantáziu, máte rady farebnosť a nevšednosť, zvoľte svadobnú pláštenku vo farbách dúhy, diskotéky, s farebnými aplikáciami a výšivkami. Nám sa to veľmi páči!

Neprehliadni: Trendy farebné svadobné šaty: Zabudni na bielu!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní